По суті- ти довбойоб, який не знає та не розуміє елементарного. Як ти спромігся дожити до своїх рочків, довбойобе?
читай уважніше... чому підприємець отримує більше, чим військовий на передовій ? ти пишеш: "підприємець ризикує своїми грошами, і може отримувати як 150 тисяч, так і нічого?І статки підприємця обумовлені суспільним запитом" А військовий на передовій ризикує менше ?
і не треба казати, шо зарплата чиновника не обумовлена суспільним запитом як чиновнику, так і підприємцю платить суспільство !!!
Довбню, суспільство може відмовитись від послуг підприємця. Наприклад- ти спробуй продавати аріфмометри, я подивлюся, як швидко ти збанкрутуєш. А ось від "послуг" чиновника- ти відмовитись не можеш. Ну чому ти таке тупе, га?
Тобто, фразу "отримати 150 або нічого" ти не "асіліл". Скажи, тобі фронтальну лоботомію у дитинстві зробили, чи просто на бетонну підлогу висрали?
з кого почати ? Ну от їду я... зупиняє мене поліцейський... - Добрий день, сержант Петренко, ваші документи? - Ось. - Аптечка? - Ось. - А чому немає фуфломіцину? Штраф 500 грн.! - А повинен бути ? - Так! - Не вірю!......... Ну я поїхав? - Щасливої дороги! ................. І що складного ?
Ага. Їдеш ти напідпитку, зупиняє тебе поліцейський, а ти йому такий "Я відмовляюся від твоїх послуг". Або приймають депутанги закон, а ти такий "Я не буду його виконувати, бо я відмовляюсь від ваших послуг". Або заходиш ти в супермаркет, і такий "Я відмовляюсь від послуг податкової, тому продавайте мені усе без ПДВ та акцизів". То ти не відповів- тобі фронтальну лоботомію зробили, чи головою вниз на бетонну підлогу висрали?
якщо їдеш напідпитку - сам винуватий! п'яний - потенційна загроза для оточення... ............ шо там ще тобі незрозуміло? (тільки по-порядку, не змішуй усе в одну купу)
Це тобі незрозуміло. Бо ти тупий. Я ясно сказав, що ти не можеш відмовитись від "послуг" чиновників. І докази навів. А тобі досі неясно. То чому ти такий тупий?
То може, тебе відразу приспати треба було?Щоб сумарний ай-кью на цій кульці підвищити? Довбню, що тобі у цих двох реченнях не зрозуміло?