Ви були колись в відділенні міліції? А під слідством? Вас приковували до батерей? Вас тлумили по голих п"ятках? Ламали ребра? Обривали нирки? Одягали "слоника"? Вимагаючи лиш підписати чистий листок паперу. Можна з цього сміятись,лиш,коли не знаєш,що це.
Ось чомусь всі зациклились на "Свободі", але є організація "Тризуб", яка не є дуже пропіареною, але чомусь саме за неї взялися орли Хорошковського і Могільова...Я колись читав про зв'язки "Тризуба" з опозиційними чеченськими силами...Може саме за це їх сьогодняшня влада почала "пресувати"? Відпрацьовується завдання Москви... Може ця організація і є реальною загрозою нинішньому режимові, на відміну від свободівських клоунів?
Так, ці потвори ходять по наших вулицях, живуть в наших містах поряд із нами. Їх кількість вражає. Звідки вони беруться? Отак і повіриш у щурячих королів. Але, виходячи з цієї теорії, навіть щурі розумніші за нас і не дають потворам брати верх над собою.
Получается, памятник Сталину взорвали убрали на законных основаниях. Нефиг несанкционированные памятники устанавливать где попало без подписания необходимых документов!
А есть разница...между памятником и бюстом? Допустим...я в одной Киевской организации...на левом берегу выдел кучу (штук двадцать наверное) памятников,бюстов и других изваяний Ленина... дак что то никто не возмущается,что на частной территории столько памятников Ленину... П.С.А бюст ни есть нарушение норм СНиПа...так что ни фига у горголовы не выйдет.....
А это от размера бюста зависит... Если бюст у секретаря (или секретарши) обкома на столе не умещается, значит это уже памятник. Так что всё у горголовы получится.
Нуууу....это все израильские мерки...... Украина не Израиль...(С) Люблю Украинску природу.... Горячий борщь... холодну воду И полну пазуху ***** !.
Так мер Запоріжжя БЮТівець. Це ж єдине місто в біло-голубому регіоні, де не вибрали відповідного мера. Взагалі, дивує його така запізніла реакція на події, хоча, з другого боку - він у себе в міськраді в меншості. Комуністи можуть підняти питання про недовіру йому, а ПеРдони подхватять - і ось вже й позбавилися регіонали незручного мера міста.
Мне - мужчине - сие не ведомо. Я - не женщина. И потом - насколько можно понять из медицинских обоснований гомосексуализма - "ненастоящие" мужчины - это скорей женщины. Поэтому - странно было бы им обращать внимание на то, что инетерсует именно настоящих мужчин.
И часто Вы публикуете такие сведения? Вполне возможно. Но я думаю, что результаты Ваших наблюдений лучше изложить здесь.
. Когда мне приходится доказывать, что я мужчина, то я интернетом не пользуюсь. Но, впрочем, каждому своё...