За підірваного Сталіна арештовують націоналістів Західної України, - заява Особливо сподобалось оце: Сдается мне, что ты, мил человек, стукачок? (с)
Тягныбок прислал "маляву" запорожским ментам? Так кто ЗЭК Тягныбок или Янукович ? Почему террористов отпустили без суда и следствия ?
Таким образом, пьедестал подчистили 31 декабря в 23 часа 30 минут, Юрия Гудименко и Игоря Артюшенко освободили спустя минимум полчаса... Когда их взяли? Или их замели заранее? Есть у меня знакомые менты, но среди них я не наблюдаю ни одного пророка. На каком основании Вы называете людей террористами без проведения следственных процедур и определения в судебном порядке степени виновности в "терроризме"?
Те , кто такое совершили , заслуживают самого строгого наказания. А особой ненавистью к Советским памятникам , как известно отличаются именно отморозки из "Свободы" , "Уна-Унсо" и подобные им... Нормальные ЛЮДИ такое вытворить не могли .
Направду.... Сталін хароший був... Куркулів істрєбляв... Оні кров пили....з трудового народа,зволочі...да... СТАЛИНСКИЙ ПЛАН ПО УНИЧТОЖЕНИЮ НАРОДА СТАЛИНСКИЙ ПЛАН ПО УНИЧТОЖЕНИЮ НАРОДА: Подготовка и реализация приказа НКВД № 00447 «Об операции по репрессированию бывших кулаков, уголовников и других антисоветских элементов»
Класний пацан, цей Андрій Парубій. От кого треба директором ЦРУ, тьху ти СБУ ставити... А може і його трохи в камері потримати... І взнати, звідкіля він отримав ці дані
Тепер вже кого попало можна заарештовувати на підозрі в причетності до вибуху памятника Сталіна. - Любишь Сталина? - Нет. - Вы арестованы по подозрении в том, что могли подорвать его памятник.
Хм... Як я Вас розумію... Ну не вірицця Вам,що Янукович на отаке здатний... Праффесіонал...праффєсор...ж... І дупу красівшу за юльчину має...Ви ж за нього голосували,нє?
Мені? Я можу вірити чи не вірити... Але Ваш корєш має на увазі когось іншого. Читалисти, що Парубій на усі сто знає чия то робота Романе! Мене вже нудить від їхнього: Ми знаємо хто... Це справа рук... Це замовне... Ну якщо ти знаєш, стань та скажи: - Так і так. Я отримав інформацію, що це зробили спецназ із Нікарагуа, на американські гроші, виплачені Нацбанком за наказом Симоненко. Так жеж ні... Напустять туману, понадувають щоки і з вумним виглядом плетуть, як небіжка ногами... ---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ---------- Нє-нє, Романе! Я в гілку про діравих не захожу
Особисто я переконаний,що це правда. Я знаю,як працює наша "доблєсна" міліція. дотепер ....знаю. Я тоді витримав. Майже два тижні. можливо,більше б не витримав. Але два тижні витримав.Не підписав нічого. Вночі - "працювали". Вдень - в "клітку". І "слоники". І відбиті нирки. І потрощені ребра. І розпухлі п"яти. Конвейєр. Відгевкується донині.
Не про міліцію мова. А про "откровення" п.Парубія. ---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- Ви про Ляшка?