червона шапка - мораль: а не тиняйся де не тре, попелюшка - мораль: добре будеш працювати, то й щастя можеш знайти а взагалі-то, це ж є авторські казки, а не народні
Не люблю казку про попелюшку. Тому що не співпадає з життям. У житті щоб принца -вибачте за слово- вхопити треба бути не скромною та милою попелюшкою, а нахабною та напористою відьмою. Як мінімум. )
[OFFTOP]так, казка парадоксальна - усе життя [STRIKE]дівчина[/STRIKE] молода баба совала мішки та полола бур’яни, а тут раптом і ніжка маленька та й сама тендітна мабуть навколо принца були одні геї, що він на першу-ліпшу бабу повівся [/OFFTOP]
Канешно, и Карлсон тоже народная. А чо, толстый тунеядец прицепил вентилятор и обжирает малолетних детей.
[OFFTOP]Каплсон как раз авторская 100%. Но я к тому, что Задорнов юморист, но никак не психолог. В отличие от Берна.[/OFFTOP]
[OFFTOP]дівчина має бути дівчиною, а не бабою, яка асфальт укладає і цемент на будові соває хіба ж це дівчина?[/OFFTOP]
Казки казками, хоча і виховують москвина так як виховують, але казки це лише один з елементів вродженого менталітету москвинів. Чому москвини склали казки саме про Іванушку -дурака? Бо про когось іншого в цих умовах та від вікової спадковості скласти просто неможливо. Ось ще один із елементів народної творчрсті:
[OFFTOP]Є. І треба сказати - добре шиють. Я одного такого знаю. Не кожна жінка, навіть професійна швачка так пошиє, як він.[/OFFTOP]
Нинада!!! У меня...ассоциации нехорошие) В лобика цьомати рановато)))) Я и к Иванушке - дурачку нормально отношусь...Задорнов не психолог, сто процентов. Это вообще не он придумал. Гм...Принца вообще не хапают, а ...совместно растут. Тогда и муж - король, и жена - королева. А от ухваченного одни прутья , пусть и золотые..ИМХО. А чо, и таки да! Козел! Даже в ДР у малого торт отхватил))
А у дядьов - целлюлит))) [OFFTOP] Малая с моим отцом, ей года три было...Она ему: - Деда, я тебе хочу дать шоколадку, но она детская! - Ну и давай, правильно, деДская - значит, для деда! - Ааа, бабушка, ты мне зачем шоколадку для деда купила?)[/OFFTOP]