Традиційно у Львові опалювальний сезон щороку розпочинають 15 жовтня. Але цьогоріч, вочевидь, традиції вирішили змінити. Повний текст
Цитата: "...джерелом проблем початку опалювального сезону в українських містах є Росія, яка просто припинила подачу газу в Україну через заборгованість." ================================================================== От же ж гадина та Росія! Ну не хоче безплатно газ давати, зарррраза! От тільки цікаво: $20 млн для Грузії є, а оплатити російський газ на опалювальний сезон нема! http://mycityua.com/world/2008/10/22/123916.html Цитата: " Але, за словами Б. Кота, якщо впродовж трьох днів у Львові зберігатиметься температура повітря, нижча за 8 градусів тепла, то Львівська міська рада таки ухвалить рішення про оголошення опалювального сезону в місті." ================================================================== А де ж газ візметься? Так є він чи нє?
"Все люди делятся на тех, кто сидит на трубе и тех, кому нужны деньги"(С). На трубе сидит Львов (не моё)
Надо ВНИМАТЕЛЬНЕЕ читать, Уважаемый! Сейчас газа нет - не даёт Россия! НО, если "Львівська міська рада таки ухвалить рішення про оголошення опалювального сезону в місті", то России просто НЕКУДА будет деваться и она даст газ! П.С. Надо поискать в Нете - что, действительно Россия приостановила подачу газа? Не слышал об этом от брехучих российских СМИ.....
зима.... їду в автобусі.... автобус забуксував.... буксує, буксує... голос в автобусі: - і чому дорогу не посипають..... інший голос: - ага... москалі знову піску не дали....
Я б радив не звертати уваги на видання типу ЛФ , ВЗ ... Особисто, Я прийняв таку позицію, після однієї розмови. Мій товариш, він студент логіст ... написав за 40 грн статтю для ВЗ про політичну ситуацію, та вибори зокрема, в США ... У мене думка, що і у ЛВ такі ж "хвахівці" пишуть статті...
тупо... сам не в захваті від "асвабадітєлєй", але таке враження жи українцю завше шось заваджєє... курча, а шо, слабо купувати той газ за норматєльнимии цінами і не вклякати і не випрошувати? Польща може а ми нє ?? Та ж все одно газ для комунальників йде український (нашого газу повністю вистачає для комунальної сфери.. ше навіть сі лишає), а російський йде на підприємства.... то чо завше на тому робиться такий акцент? "каму ета нада?"
пояснюю. Є люди, які причетні до газових труб і до самого газу. Якщо в Росії купувати газ дешево, то його можна продавати на захід по світових цінах (згадайте тещу Буняка), а якщо газ в Росії брати по світових цінах, то як на цьому заробляти? от і вся пісня....