Хтось щось знає про сучасний стан цих замків? Вони відкриті для відвідувачів? Години роботи? Ціна за вхід? Буду вдячна за будь-яку інформацію!!
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Подзвоніть в Галерею Мистецтв (картинна). Вони ж у їх юрисдикції. Графік роботи аналогічний. Підгорецький, якщо не помиляюся, у стані затяжної реставрації (розрухи). А в Олеський можна зайти, подивитися, погуляти в парку.
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Минулої осені я була в обидвох. Олеський відкритий для відвідувачів щодня, крім понеділка (до речі, понеділок - вихідний у більшості замків). Скільки коштує квиток - не пам"ятаю. Підгорецький зараз на реставрації. Всередину не пускають (ну хіба що файно домовитися з охоронцями ). Але там є на що подивитися, навіть якщо не заходити досередини.
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки http://ukrainainkognita.org.ua/Photobank/Photo HTML/ZolPidk/foto_ZPidk.htm
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Перепрошую, а в яку саме? В львівську? Там же в Олеському замку теж є галерея, але не знайшла телефонів ні в Олеський замок, ні в Підгорецький.. Через це я і обожнюю цей замок, бо він виглядає таким старовинним! Була в обох замках років 6 тому. Тоді і в Підгорецький можна було зайти.. Дякую за лінк, я на нього вже кілька разів потрапляла у пошуках контактів цих замків. Купа фоток в неті, купа історичних даних, а самих телефонів хочаб - нема..
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Дивіться, то мій улюблений маршрут. Львів-Свіржський замок-Унівський монастир-Золочівський замок-Підгоредський монастир-Підгорецький замок-Олеський замок-Львів. Забава на цілий день і все по дорозі.
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Телефони (0322) 72-39-48, 74-40-47 Години роботи з 11.00 до 17.00; в неділю з 12.00 до 17.00 Неробочі дні: понеділок
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Гарний маршрут, я в замках побувала, в монастирях - ні. Загалом багато чого цікавого відвідала, поки була в Пласті.. А зараз якраз подружка приїхала, вона вперше у Львові, хоче відвідати замки старовинні. Часу обмаль, тому відвідаємо лише 2. Дуже дякую, Мелоді!! :y:
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Прошу З Підгірців вже й до Золочева недалеко. Може, ще встигнете Золочівський замок побачити. До речі, чим плануєте їхати?
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Напевно встигнемо, якщо в Підгорецький в середину не потрапимо Якщо Олеський, наприклад, з 12ї працює, то мабуть в Золочів не встигнемо, бо тепер рано темніє Ну, буде видно. А їхати планую маршруткою Львів-Броди. Вона часто ходить.
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки там на пів дорозі з Підгірець до Золочева можна заїхати (але самі не потрапите) в Плісниксько. то було село середньовічне (9-12 вік) з того часу тільки поле... там можна всякого накопати, що ух... ми колись перстень зайшли (мідний) 12 століття Додано через 32 секунди *Пліснисько
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки до речі, спішіть відвідати замки, бо їх віддають у концесію і невідомо як це все далі розвиватиметься. Із Свірзького замку хочуть зробити готель до Євро-2012
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки В результаті ми відвідали лише Олеський замок, навіть в середину не заходили, бо було пізно (ми там були десь близько 16:00 і вони вже починали закриватись) і ще хотіли встигнути у Підгірці до темряви. Не встигли Зато вранці прогулялись Львовом. Ще й потрапили на польське Богослужіння в церкві біля політеху, де є органний зал.. Прекрасні співи і органна музика!..
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки Власне про це і йдеться. Мене цікавлять, перш за все, умови, на яких віддадуть ці замки. Просто ходять чутки, що Свірзький замок хоче взяти в концесію Азаров, якщо це підтрведиться, то я дуже сумніваюся, що він не перетворить цей замок в свою резиденцію.:ninja: :ninja: :ninja: Тоді його зачинять і для вас, і для мене, і для наших дітей, бігатимуть по ньому лише малі азарівці
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки На жаль, ні. На все часу не було. Зайшли лише в дворик, щоб глянути на каплицю Трьох Святителів, яку з вулиці не видно.. Там якраз були туристи, то ми трохи послухали екскурсовода
Відповідь: Олеський та Підгорецький замки перепрошую, а чим треба їхати, щоб усюди встигнути? я немісцева, зовсім не знаюся на маршрутах міста
Недавно була в цих двох замках. В Олеський не потрапили,бо він відкритий тільки до 18.00,а дальше можна потрапитина подвір'я замку за умови проїхатись каретою по подвір'ї,або ж замовити столик в ресторані(про ціни не знаю...). В результаті вирішили поїхати в Підгорецький замок,та неприємно вразило,що він майже зруйнований(вікна побиті,все відвалюється),а ознак,про те,що там хтось щось реставрує - "0".. Якщо не помиляюсь,то всередину там не впускають,хоча..важко сказати. Проте є на що подивитись...