Скоро малоінтелектуальні та продажні журналісти відкопають з політичного смітника О Ткаченка і форумні "аналітики" почнуть і його "аналізувати". Чим не лавка з пенсіонерками коло під'їзду. По цій причині цей форум довго не протягне. Подивіться на відсутність достойних тем на сайті. Тому варто переходити з "оценки властей..." до "оцінки трьопу форумчан". А засмальцьованість підкинутих персонажів крім гидоти нічого не визиває. Вже не тільки Мороз протух, але й молодший Сірожа, який теж з жлобських комсомольчиків.
Та вони з "проблеми" Булгарії перекинулися на зборище СПУ. А про повний занепад дії Конституції та сурогатність держави нікому трезвонити. Сьогодні я дивився, як вони "знімають" книжкову ярмарку. Примітивно і під копірку. Тому мені кажеться, що оті оголені дівки більш конструктивні ніж наше ТБ.
Журнаніст тіко інформує. Інформує! Він повинен інформувати чесно. У Вас дуже зависокі вимоги до журналістів.
про що? Онікс, я бачу, що чіпляю вашу професійну честь, але в Україні є видатні спортсмени, науковці, інженери, про яких знає весь світ. А ось журналістів таких НЕМАЄ, все малоінтелектуальна та маломасштабна дрібнота, яка задовбала вже своєю сірістю Україну.
Я до журналістики маю дуже далеке відношення. Спілкуюся, друзі є... Дуже прикро, що Ви ТАК бачите... Думаю, що Гонгадзе знають у світі більше, ніж якогось інженера...
Соцпартия исключает вхождение в Партию регионов Сегодня, 17 августа, пресс-служба Социалистической партии (СПУ) сообщила, что ее лидер Александр Мороз исключает вхождение СПУ в Партию регионов. "Все разговоры о присоединении СПУ к Партии регионов нелогичны, не соответствуют действительности", - заявил господин Мороз. По его мнению, программа Соцпартии и ее оценка положения дел в стране, оценка программы реформ принципиально отличаются от проводимой действующей властью политики и от позиции Партии регионов. Он также отметил, что на съезде партии было принято решение об углублении оппозиционной деятельности СПУ. По материалам ИА "Украинские новости"
Олександр Мороз про перевертня Луценка, злодійку Юлю, неприпустимого Петра | DROZDOV View: https://youtu.be/M2NzdY0kfq4