Оффтопи

Discussion in 'Всяке різне' started by Romko, Apr 20, 2009.

1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Особливо "привередливую панночку" ;)

П.С. Жартую я жартую...

• Подобається Подобається x 4
  2. Затем, чтоб вы меня больше не оценивали.

:haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

А кому это ....надо?

• Подобається Подобається x 3
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

А що дуже конкретизувати? Давно дійшла до висновку, що ЛФ оплачує якийсь львівський, або й не львівський москалюга. :) А Мартіні, хоч і показовий адміністратор, а насправді, як Мєдвєдєв в Росії. :) Бо не віриться, що Мартіні, корінний галичанин, сам допустив таке свавілля обкакування України і всього українського на Львівському форумі. Чи може зараз скажете, що то демократія? Демократія дозволяє все, але не знущання над державними символами, державною політикою. А тут то дозволяється, як тільки можна. Так поливають лайном, що аж гай шумить. Забанять хіба, як відвідувачів почне ображати. Та і то не всіх. Мене от як хотіли обзивали. А як я сама за себе вступилася, то і дістала покарання, ще і приписку від Вас, Мартіні, що де ж так можна. Москалям, виходить, можна. ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та як? Оля!!!
    Ми з Мартіні вчилисі в їдній школі.
    От на учасників 37 школи, я б батон покрошив.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мартіні - адміністратор форуму. В його обов'язки не входить перечитувати сотні повідомлень щодня, щоб слідкувати за порядком на форумі. Для цього є модератори, які дотримуються правил форуму. Але модератори також люди зі своїми поглядами. Якщо якийсь модератор не правильно на думку форумчана реагує на щось, можна звернутись до іншого. Якщо модератор щось пропустив (недобачив, не відреагував), можна йому звернути на це увагу, відіслати лінк на кривий допис тощо. Саме так і слідкується за порядком на форумі. Адміністратор займається розробкою форуму, підтриманням його в технічній нормі, рекламою та іншими організаційними справами. Тому, на мою думку, звинувачувати його в тому, як спілкуються форумчани, недоречно.

7. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Мило. Прежде чем упрекать администрацию, не следует ли спросить себя: "А что я сделала для форума, чтобы иметь такое право?" Как только доходит дело до таких мелочей, как заказать кружку или VIP-статус, так в кусты. Неприятно.

8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Как говорится..."скатерьтью...." на Остров!;)
    о_О а я думал это токо у меня комп тормозит...
    В чем дело Мартини?:scratch_one-s_head:

9. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

і ласкаво просимо вас там теж... :mocking:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ.
    Якщо ви непереносите москалів, то тре боротися, а не втікати з поля бою.

11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

"Не прошло и полгода.." (с):haha:

12. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

JFYI :) -- це не єдина можлива схема розподiлу обов'язкiв мiж учасниками команди форумiв. Повне самоусунення адмiнiстраторiв вiд "соцiальних" проблем на форумах недоречне хоча б тому, що склад модераторiв вони пiдбирають або повнiстю, або значною мiрою самi -- i тому таки несуть вiдповiдальнiсть за випадки, коли непорозумiння на форумах виникають через незграбнi дiї або через надмiрну необ'єктивнiсть модскладу. Зрештою, адмiн (який подеколи є i власником ресурсу) може i має виступати як арбiтр i остання iнстанцiя у надто складних випадках.

Disclaimer: це усе -- суто узагальненi думки, будь-якi збiжностi з конкретними ресурсами є випадковими [​IMG]

Наразi право на власну думку стало платним? Дуже цiкаво...

Last edited by a moderator: Oct 5, 2009
    • Подобається Подобається x 4
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олю,повірте,що те,що робить зараз лайно,котре керує Україною(ющенкитимошенкиянуковичі..і прочі бандюковичі ),можна назвати державною політикою...взагалі політикою...
    Гризня..чвари...злодійство на всіх рівнях...здеґрадовані маріонетки тої ж совкової системи,що і в Росії...
    Повністю підтримую Миха...:good:

14. iso

iso Well-Known Member

А що робити тим, хто мириться з ними як із злом конєчним?:)

15. Gron

Gron тафгай

Може годувати?;)

• Подобається Подобається x 1
  16. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

ноу комментс :) Сподіваюся, це у вас такий гумор американізований, бо якщо це серйозно, то мені за Вас лячно :) А як знайдете москалюгу, чи жидюгу, чи вуйка з полонини чи будь-кого іншого, хто схоче оплачувати цей форум, скиньте контакти мені в приват :) Ато якось виходить так що "москалюга оплачує", а форум все тормозить і періодично поневіряється по серверах цілого світу в пошуках недорогого і надійного хостингу :) До речі, зараз форум живе у США :)

Найсмішніше те, що ті , хто практикував тут "обкакування України і всього українського", думають про адміністрацію і тутешню демократію приблизно те саме, що й Ви :) Правда, здебільшого за дверима бані :)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та шо робити... та йой.. ви як недавно в Галичині живете...

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Ні, то не гумор. То я просто згамериканізувалася і навчилася говорити відкрито, що думаю. :) Але якщо тепер виявилося, що дійсно ніякий москалюга не оплачує і не контролює цей форум (бо я таки таке припускала), то ( якби то файно завернути в папірчик, але не злукавити, бо не вмію, але не дістати бану?) мені м"ягко кажучи, вже зовсім тоді не зрозумілий розгул маскальської пропаганди на ЛФ. ;) Один Полковник чого вартий з його постійними паздравлєніями рускава народа са всємі рускімі празднікамі. І всі гілки живуть. А наші бідні галичани годують тролів, намагаючись їм щось доказати. :)

Ой, чи? :) Живуть тут і пользуютса успехом. Я й колись чула від когось з модераторів, що від Вас, Мартіні, особиста вказівка поступила за поліітику не банити. Правда? ;) Я таки думала, що догоджуєте хазяїну форуму, бо він диктує умови. :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Олю!!!!!
    Смію заперечити!!!!
    Полковник потрібен для скріплення патріотизму!!! Заберіть полковника і наші патріоти просто заснуть, а так, гляньте, як можна гарно відточити свої думки!!!

20. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Олю, я вже давно не сподіваюся догодити всім. То не можливо. Зараз я зрозумів, що марно сподіватися догодити Вам, точно так само як скажімо відомим персонажам Гранду, Пересвету чи нещодавньому Прорабу. Вас із ними поєднує те, що не подобається форум , який він є. Тільки Ви вважаєте форум промоскальським, а вони антиросійським.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)