Оффтопи Салуну

Discussion in 'UA-RU' started by Читатель_Обкома, Mar 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ну якщо , би ми "одна компанія" так зустрілися на форумівці.....то (я собі уявляю) ...поломані крісла в барі , мордобой , "розочки" з пляшок , навіть би хтось міг "піку в бік" дістати запросто.
    А Левандівка наробив би знимок ....

• Подобається Подобається x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Патріку, щось Ви задуже агресивні стали. :) Треба Вам так нервуватися? Таваріщі работают, їм за то дєнюжку платять, а Ви надармо нерви тратите. :) Я вважаю, що якби їх більше ігнорувати, то би і здоров"я своє зберіг і в них би менші зарплати були. А так даєте їм добре заробити. :)

• Подобається Подобається x 5
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

...Було би в мене стільки проблем , то я був би щасливий.
    Це я так вголос роздумую.... хто кого і як... Полковник мене кріслом по голові , і т.д. Панєслась ....

4. Полковник

Полковник миється в бані

Странненько......
    Вы же ОСНАЗовец!
    Братишка, короче!

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Узнаю Бориса! Ничего не изменилось...
    ТАК держать при отсутствии агУментов!

• Подобається Подобається x 4
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

WIZARD,
    з Новим Роком!
    Ви готові до Великих Змін ?
    Як у вас із 'How do you ду-канням' ?

7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

И Вам мои поздравленьица.
    Что Вы понимаете по "Великими Змiнами" при этой "владе"?
    Расшифруйте, pls, последнюю фразу, а после этого объясните, как вышеперечисленное относится к теме ветки.

Last edited: Jan 2, 2009
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК само, як і Ваш пост до вступу в НАТО - жодного, крім додаткової загазованості.

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Как всегда - бессилие, злоба и использование служебного положения в личных целях.
    Ничччего не изменилось.

• Подобається Подобається x 2
  10. Boris_Kiev

Ви б хатєлі. :)
    У мене був свій шлях до знань. Патентний відділ науково-технічної бібліотеки, куди просто так не пускали.
    І копирсання в імпортній апаратурі (часто їздив з цією метою до Одеси - це окрема тема). Бо інститутський курс відставав років на 15 від рівня західної електроніки. На кафедрі ніхто поняття не мав, що таке мікросхема.
    Діставав іноземну технічну літературу. Міг розібрати зі словником і німецькі, і голандські тексти. Не кажучи про чеські та болгарські.

Батько, який жив у Туркменістані, міг мене влаштувати хіба що гінекологом або стоматологом. :)
    А від "распрєдєлєнія" я просто відкрутився - це зайняло 3 місяці. Я не дурень, щоби працювати в режимному НІІ за 120 рублів.

А ось Ви - типово совковий хвізик. Досі видихаємо наслідки роботи Ваших колег.

P.S. Сікорский міг бути і євреєм, і караїмом, і татарином. Але народився і виріс у Києві, "попал" під совєтський союз, вчасно уніс ноги.
    І зробив кар"єру, в якій не було таборів та Беріївських "шарашок".
    За що я його і поважаю.

Last edited: Jan 16, 2009
  11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Борисе, і не тільки західної. Через нашу дільницю АСУЕ ( система автоматики і телемеханіки ТМ-120 в той час найперша в Союзі 3-го покоління) пройшла така кількість "інженерів", а залишились тільки "фани" у яких крім диплому є ще мізки.

12. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Чог Ви всi на неi накинулись,що Лiля сама не може за себе постояти?! I звiдки в Вас стiльки тоi ненавистi!А ще щось про релiгiю i Бога пишете...cором

Last edited: Jan 19, 2009
  13. Boris_Kiev

Рівнянине, добре що "пройшли". Тобто "баласт" приплив і відплив. А в деяких НІІ на одного лідера було до 30-60 баластних. Проте безробіття в совку не було!

14. Веда

Веда Well-Known Member

Отец Сикорского – украинец (в некоторых источниках украинский шляхтич :) ) - Иван Алексеевич Сикорский (26 мая 1842 г. (по ст. стилю) село Антоново, Сквирский уезд, Киевская губерния, Российская империя
    В семье общались по-украински, по-польски...
    И. Сикорский учился в Морском кадетском корпусе в Санкт-Петербурге (1903–1906), Киевском политехническом институте, непродолжительное время в Париже.
    Обучение в вузе не может заменить национальность человека. Или может?

• Подобається Подобається x 6
  15. Шурави

Шурави Well-Known Member

А причём Сикорский к этой ветке?

16. Веда

Веда Well-Known Member

Читала книги, но в инете их не нашла. В киевском политехе были кое-какие экспонаты... их тоже в инете нет...

Может родственник? :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Boris_Kiev

Хто би питав. (Ведо, він у мене в ігнорі)
    Тут український форум і дехто повинен, заходячи сюди, "снять шапку и вытереть ноги" http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=445944&postcount=1453
    А не качати права.

18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А що було потім? Які досягнення? Мабуть я не жив у СРСР але для мене працювати та заробляти гроші там де бажаєшь - це нормально. З ваших слів ви так дуже важко вчилися, працювали... що ви маєте зараз?

19. Шурави

Шурави Well-Known Member

Может, только по любому не в тему.

20. Boris_Kiev

1. "Тоді". Офіційно - начальник зміни цеху пересувних телевізійних станцій.
    Неофіційно - конструктор аудіо, відео та музичної апаратури. Масло і кав"яр на хліб.

2. "Зараз". Головний інженер телекомунікаційної фірми.
    Уся технологія була "піднята з нуля" на ноу-хау двох колишніх відеоінженерів. Тільки ми й володіємо секретами. :)
    Виробники апаратури вважають нас шаманами і трохи побоюються.
    На життя не скаржимося. :) "Директорствувати" ніколи не прагнув.

Чого не вистачає? Субару Форестера і побільше поїздити світом.

А у Вас які досягнення ?

• Подобається Подобається x 7
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)