Оффтопи Салуну

Discussion in 'UA-RU' started by Читатель_Обкома, Mar 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

And You ?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я ні. А ось you, Дирявий, в цих питаннях спэц... Фахівець...

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

:)

В когось я бачила підпис:"Ваше щастя, що я не Ваше щастя". А для когось може й щастя. Але я цього не стверджую.

Я нічого не описую, я його будую по мірі сил. Але де буду - ніхто не знає.
    Так.
    Не будьте голослівним. Цитату, будь ласка.

З таким же успіхом я можу написати, що Ви носите гламурні рожеві стрінги.

Ви, Туркул, починаєте переходити на особистості і приписуєте мені чиїсь слова.

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Васілій Алібабаєвіч,
    благо, я не обтяжував себе вивченням специфічної логіки "сапогів" (типу "копай траншею от забора и до обеда"), тому сперечатися не стану.

5. VasMT

Вам вісімнадцять?

6. Gron

Gron тафгай

7. VasMT

Борони Боже...
    Але...

8. Gron

Gron тафгай

9. VasMT

Прошу пробачення...

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А де парада макак із дохлою вороною? :morning1:

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Або краще рожевих слонів
    http://www.youtube.com/watch?v=bfLpnXQpjvw&feature=related

11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Два дня не был и на тебе. :)
    Вас также развели..Вместо того чтобы дать оценку посту по которому вы задали вопрос, вас переключили на меня. И никто те конкретные посты не осудил.

Мой пост был адресный. Примеры приводить ? Да их каждый день немеряно. Вопрос состоит, почему "некоторые" так его болезненно восприняли.
    Моя теория такова. Каждый день "некоторые" провоцируют нормальных людей по национальному признаку, опускаясь на разный уровень безкультурья...Примеров море...Чего они ждут ? Такого же ответа, тчоб воскликнуть "вот оно, я ж говорил..."
    Эзопов язык их "некоторых", особенно обижает. Ну не проходит.

НО. Они четко знают, что они делают. ПОчему ? Потому что прореагировали на мой пост. Могли бы и не заметить.

Но вы, Невстранец, прошли тест. Хотя я вас давно знаю..Вы ответили на их вопрос и исходя из своего восприятия его осудили. Даже в том, что я не совсем с вами согласен в оценке моего поста, вы, исходя из своих убеждений, смогли честно ответить. Ибо вы нормальный современный человек...Там важнее стадность.

Они, мои "некоторые" так не могут. Отправляю их к моему посту.
    Вы ж в кавярне сидите ? Не так ли..Но все время у меня вопрос возникает, если б вы также талантливо сами свои картинки готовили, но из натурпродукта ? Вот этот, например, "Где я там Россия"
    Боюсь там где вы на кавярню не похоже.....:)

12. VasMT

Цікава штука... Ви значить про людей. А я, я так розумію, до даної категорії не відношусь?
    Але то пусте...
    Мені цікаво, да Ви були, коли приймались такі постаниви КМУ
    N 605 від 29 квітня 2006 р. ;
    N 53 від 11 лютого 2008 р. ;
    N 998 від 30 жовтня 2008 р.;?
    Чи тоді Ви за людей не думали?

13. Вот ещё одно сообщение того же персонажа, содержащее всю "таблицу менделеева нацика" - прямые оскорбления на национальной почве, призывы к вражде, угрозы и т.д.
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=678182&postcount=9427

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви не згідні, Невстранцю? Постарайтесь "опровергнуть". По пунктам...:dntknw:

15. Полковник

Полковник миється в бані

И чё?
    Тему ведь он не создал?

16. -
    - А я что? Призываю наказать кого-нибудь? Меня этот деятель не интересует. Я сообщаю администрации о фактах разжигания национальной розни и оскорблениях, исключительно чтобы удостовериться, что она об этом знает.

• Подобається Подобається x 3
  17. Pedro

Щось не зрозумів. Причому тут я до австралійських сленгів? Вони мені подобаються. На відміну від вас, бо чомусь сленги Ворона не сподобались.
    А він же ж щиро, від душі. Сказав що думав. На мене, трохи за різко, але здається близько до істини.
    А істина - це дуже цінна річ.:)))

18. - успокойтесь, Pedro, в щирости Вашей русофобии усомнится только тот, кто плохо Вас знает. Все нацисты - щирые, все ненавидят от души, кто в политику не пошёл - даже и сомневаться повода нет. Чем низменнее и животнее чувство - тем скорее оно непритворно.

Повторю линки на сообщения, содержащие оскорбления на национальной почве, т.к. "щирые" и "чесные" явно забалтывают тему:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=673262&postcount=4412
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=673263&postcount=4413
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=678182&postcount=9427

19. Boris_Kiev

Поведінка на ЛФ москалів і підмоскальників нагадує бачені у 70-80х рр епізоди, коли рагуль, отримавши після навчання розподіл до Києва, задоволено сопе: "Ну ось, ВИ пожили у Києві, тепер МИ поживем!"
    Тільки рагуль - він і в Африці рагуль. І діти його будуть рагулятами. Може онуки якось цивілізуються.

• Подобається Подобається x 3
  20. Pedro

Не думаю, що я русофоб. До речі, як і Ворон чи інші учасники форуму.
    Просто дехто свої думки приховує, інші більш відверті. І це все реакція на писанину ваших соплємєнніков.
    Розумієте, ми не маємо нічого спільного з вами. І примиріться з тим.
    Я не думаю, що ви не розумієте, що пишуть тут ваші колеги. Наприклад, Чорнобилець... То якої ви хочете реакції на ту писанину?
    Хочете мирної бесіди? "Пріструнітє" ваших колег. Рівно ж і ваші дописи... Не думайте, що тут всі дурні і не розуміють їх справжнього змісту.

• Подобається Подобається x 5
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)