Оффтопи Салуну

Discussion in 'UA-RU' started by Читатель_Обкома, Mar 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо наших депутатів, владників і партійців розстріляти, то середня тривалість життя була б меншою... Нас вони витягують...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не писав, що вірю, але Ганя сказала, а Юля мовчить.

Сміте, ви мєлочні, вибачте на слові. Коли крадуть люди рівня президента, премєра, голови верховної ради, то згадувати суму у 50 000 доларів просто не пристойно.
    Ви вірите у те, що президент заради наживи клював на 50 000 доларів? Мені вас шкода.

Сміте, ви ж розумієте, що чудес в економіці не буває. ВВП у нас впало, як країні, у якій б проходили військові дії, а при тому за газ ми платили і платили більше Німеччини, всі пенсії платяться, всі зарплати бюджетникам платяться, бюджету нема, збір податків не покриває видатків. Питання: звідки Юля брала гроші?
    Дайте відповідь.

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Що це за Сталінщина тут? Своїх стріляйте. На полюванні. А нашіх не треба. Табачника не забувайте, першого застрелити.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

А ось це вже цікаво. Наведіть посилання якщо можете. Дякую наперед.

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Взаимно.
    По старой русской традиции предлагаю Вам сходить ещё и на....

5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Миху, ну Ви ж мудрий чоловік. І що з того, що Ганя казала? То та людина, якій треба вірити? :scare:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А знаєте, що мені найбільше не подобається?

Дивитись на те, як політики обдурюють народ.От вибрали Януковича. Але ж... якщо отак подумати, він вже був при владі премєром не раз і що? комусь було добре?

Тепер Юля очолила опозицію і то є зле, бо вона буде знову мати шанси прийти до влади, а ми то вже бачили.

Ітак то одні, то другі, потім знову перші, знову другі, а народ чубиться, ніби то їх власне... і не розуміє, що нам потрібне НОВЕ.

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

.......................................................................................

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

На підтвердження, вона брехала що Табачнику тре було б піти, а на слідуючий день вже бреше, що ми його не віддамо. Коли в неї немає настанови, вона імпровізує, гадюка така.:)

• Подобається Подобається x 3
  8. Danilo

Danilo Well-Known Member

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Юля не того рівня птиця,щоб відповідати на опуси баби Гані.

50000 то за 1 а помножте на кількість виданих за 5 років,плюс позачергові генеральські і не тільки звання і заслужених і т.д. -кругленька сума набереться.А лікарня-біля 600 тисч гривень перевели тільки з Дніпропетровської обл.А робіт?-трохи бульдозер по землі поїздив слідів наробив.

А де ВВП не впав? Чи Ви думаєте що при такій кризі він би в Януковича і Ющенка не впав.Ющенко взагалі за п"ять років показав себе повним політичним імпотентом,і він приніс шкоди Україні більше ніж Янукович-бо той робить те що казав,а Ющенко обманув перш за все українців,обманув у їхніх надіях і сподіваннях.Таке не прощається і історія йому дасть оцінку.Я надіюсь що об"єктивну.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм..Василю,і Ви теж?

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Згадав анекдот:

12. VasMT

Мене він не надурив... Я пАмаранчовій зграї від початку не вірив... А Ви?
    Та де завгодно... Хоча б тут -
    ВВП Белоруссии увеличился в январе на 1,3%

13. Nina

Nina Well-Known Member

Умом Россию не понять,
    Аршином общим не измерить:
    У ней особенная стать -
    В Россию можно только верить.

14. VasMT

Акцент не там...
    Чітке втілення запланованих дій - показник волі і сили...
    А розуму їм стане...

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

В Росії розстрілюють?

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

До речі, сьогодні нова влада вже практично не каже про "дефолт". Зате тепер - щодня кажуть десятки разів "боротьба з корупцією". Вони кажуть про те, чого не буде? :)))

16. VasMT

В них відносна щільність "слуг" менша...

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Розумієте, боротись владі з корупцією у владі, те ж саме, що боротись з нестатутними взаємовідносинами силами т.з. "дєдов" ...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

А я вірив в народ на майдані.Я вірив що накінець то зламали голову компартійній гідрі. Мені надоїв Кучмівський одобрямс,і народ звезений скотовозами в підтримку Кучми.Нас здіймали з роботи і заставляли в мороз їхати н мітинги в підтримку Кучми. А на майдан їхали люди з усіх усюд добровільно,бо хотіли щось змінити в своєму житті.

Ви ще Кубу в приклад надайте,чи комуністичний Китай.Під дулам кулеметів хоч що написати можна.В Білорусі до цих пір райкоми партії і райкоми комсомолу,там до цих пір побутова техніка тільки білоруська і товари в магазинах як колись у нас були тільки місцеві і негарні.

• Подобається Подобається x 5
  18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не менша вона, а більша вдвоє.

В Україні в 2005 році було трохи менше 260 тисяч.

А в Росії - в 6 разів більше, тоді як населення країн відрізняється в 3 рази.

Наблюдается неуклонный рост численности чиновников в России, несмотря на то, что численность населения падает. Эта тенденция началась при Ельцине, и с тех пор ежегодный прирост чиновников постоянно увеличивался от 50 до 150 тысяч. По данным Росстата, за 2005 году армия чиновников выросла на 10,9 %, а количество служащих в органах власти составило 1,462 млн человек... Наблюдается увеличение доходов чиновников, занятых в органах власти. В 2005 году их доходы выросли на 44,1 %. Это значительно превосходит рост доходов населения, который составил 21,3 %.

А щодо корупції - так, це абсолютно вірно. Я писав на форумі про це, що система настільки живуча, що регенерує сама себе. Але ж Європа у вирішенні проблеми корупції просунулася на порядки далі. Очевидно, що треба брати їх досвід і повністю використовувати.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

Ось тут - надзвичайно цікава стаття, як в Білорусі "роблять" комп"ютерні монітори. Матерал свіжий, йому пару місяців:

http://mobbit.info/item/2009/12/25/kak-sobiraut-belorysskie-monitory-integral-13-foto

19. VasMT

Якось не подумав, написавши... Вам видніше... Ви певно в Сколівському парафіяльному віснику то прочитали..
    І дійсно: - БелАЗ випускає "Пасати" на якому приїжджав між співслужбовець з Гродно, Мінських завод електровимикачів клепає рахівниці, з допомогою якої, я з корєшом з Ліди по Скайпу розмовляю...
    Це ж вони нерозумні скуповують наші старі холодильники Дніпро і клеють до них лейбл Атлант і повертають назад в Україну з гарантією 3 роки... І білоруський трикотаж теж наш, з цюрюпінської тарної фабрики ... Тіко лейбл їхній...
    Фсьо...далі не буду... Вірте далі пАмаранчовим свино-, гм... бджолопасам...

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Отут, Рибко, я з вами не згідний. Ви політиків обираєте явно не головою, а дещо іншим, протилежним до голови органом.
    І буде так до тих пір поки східна частина так званої України не прокинеться від совкового ступору. А поки така ситуація існує, ніхто з закордонних політиків серйозно з вами розмовляти не буде. Як, до речі, і з Росією. Правда, там інший підхід - не чіпай лайна а то смердіти буде.

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)