Оффтопи Салуну

Discussion in 'UA-RU' started by Читатель_Обкома, Mar 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Чупага

Чупага Well-Known Member

Звичайно розумію закінчилося з останніми лицарями( козаками) й самураями.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тоді не апілюйте більше до "козацького роду!"...
    Стосується тільки Чупаги...

3. Чупага

Чупага Well-Known Member

Різниця, род залишився (йому ж нема переводу)
    Але бути княжого роду не означає бути князем, можеш бути таксистом князівського роду. Верни собі князівство а потім можна й хвалитися.

4. - не-а, я хочу, чтобы Вы на форуме разговаривали человеческим языком (любым из разрешенных правилами - украинский, русский, иногда, когда уместно, можно английского немного или польского вставить), а не "шершавым языком плаката". В т.ч. помнили бы, что написали сами и уже в идеальном варианте (почти не надеюсь) замечали бы, что пишу я. :)

Вы хотите забрать последние деньги у русскоязычных пенсионеров харьковщины и обречь их на голодную смерть? Зачем?!!

• Подобається Подобається x 2
  5. Jonik

Jonik Well-Known Member

Дякувати Богу, мені очі відкрили, на творчість цього прекрасного поета, батьки, а потім в школі. З його творами і біографією добре знайомий. А ви просто висмикнули з контексту, те, що заманулося, сперлись на це і доводи готові. Як ви можете говорити про те, чого не знаєте?

І чому ви підіймаєте російську мову вище англійської, та польської, аргументуючи, що інколи їх доречно вставляти? Моя рідна мова - це українська, тому на форумі я спілкуюсь - саме нею. А ось ви у нас в гостях. Щось не подобається - ідіть на свої російські форуми, але ж ви вперто сидите тут! Знову таки - не кажіть якою мовою мені спілкуватися, та про що писати.

Так!!! Ми ходимо і забираємо у всіх російськомовних пенсіонерів пенсію і передаємо їх на баланс львівського метро!

• Подобається Подобається x 1
  6. Полковник

Полковник миється в бані

:good: ПРАВИЛЬНОЕ РЕШЕНИЕ!!!!!!
    Такс...
    Вроде...это...в Правилах Форума так написано....
    Не?

7. - собственно вот это и называется рагулизмом. Человек пришел на форум (грубо говоря) последним, но "у него тут все в гостях" :) Что уж говорить о Харькове, где все 90 или сколько там процентов русскоязычных "понаехали" в разное время и не желают ХОЗЯИНУ теперь "ку" делать :) Кстати, правила всё-таки почитайте. И про языки общения, и про намеренное перекручивание ников - может, пригодится. Ещё есть такой шанс... :)

• Подобається Подобається x 4
  8. kym

kym Well-Known Member

и забули вставити ще моє слово ...ЯК ПРИКЛАД... Розводити філософію що таке свобода вважаю недоцільним бо кожний раб вимірює свободу шириною своєї клітки. Мова то йшла про інше...як завжди... Раз українці мають свободи більше ніж росіяни то це уже погано, і свобода не свобода... і обхаяти можна

9. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Точно.
    А я и внимания не обратил.
    Давненько ТАКОЕ было.
    Лет 5 назад - не ошибаюсь, Невстранец?
    Тогда ЭТОТ деятель ещё под стол ходил, наверное.

10. kym

kym Well-Known Member

Такий метод теж відомий....якщо немає аргументів -то останній аргумент ти дурак або рагуль..... це свідчить про відповідний рівень освіти і все. До речі ті що ви їх називаєте рагулями вирощують хліб і ви смачно його їсте.....

• Подобається Подобається x 3
  11. Jonik

Jonik Well-Known Member

Хоч в Харкові на вулиці спілкуються здебільш російською мовою, то вдома багато хто спілкуються українською (суржиком - східним діалектом), але ж повагу до країни і конституційних законів ніхто не відміняв! Багато росіян, що приїхали років 30 тому в Україну, досі не вивчили державної мови. Просто потрібно жорсткіше втілювати "насільствєнную украинізацію", щоб в майбутньому не було таких безглуздих пред"яв: "А я нє панимаююю!" Не розумієш - вчи!
    На рахунок перекрученого ніку - дуже перепрошую - я дійсно пропустив літеру ненавмисно. Вибачаюсь!!!

12. - конечно, извинения приняты! :) Разумеется, Вы случайно поставили курсор и удалил буковку в нике, автоматически процитированном форумом :haha:
    - уровень культуры "национальных активистов" все, кто хотел, увидели и оценили. Хотя, кто его не знал? Оставляю Вас друг другу, джентльмены, наслаждайтесь общением! :)

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

Там цитата набрана в ручну, без посилання, тобто ваш нік теж набирали на клавіатурі.
    До речі, якби ви не звернули увагу, то ніхто б і не помітив, а так весело вийшло.

• Подобається Подобається x 3
  14. - "в ручну", "в ручну"... ещё на принтере сначала распечатано ... а то и от руки в тетрадочку выписано... :))) Это для Вас вновинку, а тут таких "ручных" за 5 лет знаете сколько было...

15. Jonik

Jonik Well-Known Member

Артур правильно помітив! Я міг би і не вибачатися, якби написав навмисно, але намагаюсь бути чесним, на відміну від вас. Вважаю, що одного вибачення буде досить, а якщо надалі будете з цього приводу поясничати, я пожалкую про своє вибачення, про що вас негайно повідомлю.

• Подобається Подобається x 2
  16. - национал-юмористы жгут...
    - не путайте рагулей с хлеборобами...

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не тікайте від снайпера - помрете втомленим.

• Подобається Подобається x 8
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Сказать нечего,одни буквы. Самое обидное, что такое говорят не из-за границы, а наши соотечественники.

Last edited: Nov 27, 2009
    • Подобається Подобається x 6
  19. Gron

Gron тафгай

Гілка, про Національну гордість українців.
    Відповідати персонажам, яким більшисть намагається відповідати, означає, гордості цієї немати, бруд треба прибирати, а не розмовляти з ним, нмд.

• Подобається Подобається x 7
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Согласна, погорячилась. :blush:
    Стараюсь их не читать, но они такие плодовитые и просто везде. :bad:

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)