нижні розтеклися,а верхні тримали форму,хоч і стали м"якими. Та нічого,перший раз-комом,на помилках вчаться.от і я дечому навчуся
100% навчишся,головне бажання ---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ---------- Треба було ложкою перемішати і знову в мікрохвильовку поставити.
Шпондер спекла вчора.Нині печу ковбасу і шинку.Ще буду запікати куряче філе .Дуже мені подобається і мороки мінімум---на годину в дуже солену воду(1 ст. ложка солі на 1 стак. холодної води),тримати 1 год..Витягнути ,обсушити ,зв*язати ниткою так ,як в*яжемо шинку ,намастити такою масою: часник через часникодавку,трохи олії ,спеції ,які душа забажає , в дуже гарячу духовку на 20-30 хв.,духовку вимкнути і нехай там стоїть до повного вистигання.
Це все ви про куряче філе?????? А не буде пересолене?????І як ви по одному робите,чи по кілька штучок,бо я щось не второпала....
Сіль запаює м*ясо зверху ,за рахунок чого воно виходить соковите всередині.Замотую кожну штучку окремо ,виходить як невеличка полядвичка.Можна так само робити індиче філе ,пробувала вирізку свинячу ,теж непогано.Вичитала в інтернеті ,попробувала ,сподобалось.Можна ще обмазувати медом.
я сьогодні побалувала себе наступним- розморозила(не зовсім) чорницю, малину,полуничку, скинула це все в міксер, добавила трошки цукру, добре збила, получився джем, але я ще добавила трошки домашньої молоденької сметанки, перемішала, вийшло ніби йогурт-дуже смачно і головне корисно дуже багато всього наморозила, треба виїдати,бо скоро свіже буде
О я таке теж роблю... А ще смачніше з свіжими ягодами.. а деколи роблю з варенням, і не треба того магазинного ГМО
І в мене ще мисочка полуниць заморожених стоїть..Треба буде щось на свята придумати Бачила в одній передачі, м"ясо маринували в соусі: мед, гірчиця з цілими зернами і трошки гострої гірчиці, тоді трохи обсмажували і потім запікали. Ще потім зверху поливали соусом, але я не можу знайти, де то записувала)
На здоров'ячко! Фоткала на скору руку, бо вже спати пора.. Хоча і не хочеться, бо вдома такий запах стоїть!! Пальчики досі облизую!!! Правда не гамала, тільки скуштувала шматочок.. :shy: Так смачно!! Валентино, дякую за рецепт!! Я перший раз м'ясо з нитками пекла. Трошки модифікувала рецепт. Перемотала ниткою, підійшла з тацею до чоловіка, який якраз ліг спати, показала йому що буде брати завтра на обід, вислухала всьо, що він думає про хробаків і нічні кашмари (він не зразу зорієнтувався що це ), потім вимакала в олії з приправою до курки та дрібно порізаним часничком (ще нема в мене часникодавки), натуцяла кропу і чуть базиліку між хробачками і в духовку. Пекла 25 хв, витягла сфоткала, потримала ще десь пів години, поки стало ледь тепле. Спробувала.. Оце пишу це допис і збираюсь йти ще один шматок спробувати, запакувати чоловікові обід.. Ну може потім ще один шматочок.. :shy: І в люлю П.С. Забула сказати. Мочилось в 2 стаканах води з 2 л. солі. До олії солі не давала. Вийшло супер, солі не бракує і не забагато! Навіть може трохи замало, але я останнім часом все менше солі даю, тому мені добре
в мене ще повно всього замороженого, небуло кому то зїсти, то я зараз розморожую, перетираю і пригощаю на дворі сусідських дітей
Мені колись підказали, що можна загорнути зубчик в харчову плівку і відбити молоточком. Питання до спеціалістів: як можна приготувати домашню печену ковбасу, щоб не була дуже суха (у мене виходить смачна, але така "хрустка", даю половину меленої жирної свинини і половину філе) і щоб шкірку можна було потім зняти? А ще у мене часто бувають повітряні проміжки - чи наколюю ковбасу, чи не наколюю...
Згадала ще один геніальний спосіб, якщо нема молотка: обмотати харчовою плівкою терку (ту сторону, яка найколючіша), і натирати часник - все залишиться на плівці, головне на пальці вважати.
Попробую сегодня сделать. На фотке блюдо похоже на личинок шелкопряда, у меня тут баночка стоит. Кстати тоже вкусно, хотя и не совсем традиционно для нашей кухни. ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ---------- А просто мелко нарезать не подходит разве? У меня тоже её нет, но если мелко резать вроде тоже самое получается, нет?
Я даю частину меленого і частину різаного м*яса .Маленький секрет :якщо даєте сало або дуже жирне м*ясо ,треба його кілька днів потримати в морозильнику.До ковбаси добавляю також кілька яєць сирих, розмішаеих в одну масу.Ще один Нюанс : закип *ятити трохи води ,добавити лавр . листя ,перець гіркий і духмяний,заварити такий собі маринадик,остудити і добавити в ковбасну масу.МАсу треба добре вимішати ,щоб не було повітря. І на останок : взяти сухі вишневі гілочки ,промити ,викласти на бляшку ,а на гілочки --ковбаску і так запікати .Аромааааааааат і смак !!!
Купила в Сільпо крильця (люблю їх запікати в соєвому соусі)...запекла....То якийсь жах вийшов досі той соморід стоїть в носі,вийшли такі вонючі,м"яско так ніби й нічого, а сама кість так смерділа до рвоти....Шо вони з тою курятиною роблять, я правда поки добре не внюхала то з"їла два крильця, а потім,шо було потім, я мало не вирвала,коли принюхалась до тої кістки,одним словом все викинула..........І настрій такий одразу став,ну просто....в результаті малому підсмажила яйце ,зварила гречку і салату зробила..... ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- На вечір яблучно-ванільні сирники,ну хоч ті на славу вийшли.
Люблю часник, але коли він кусочком розгризається, то мене пече. Коли вичавлений, то ні Ніяк руки не дійдуть пошукати часникодавку, наразі тільки кепські, або дорогі попадались.. От ще подумала, що до цих "курячих личинок" чорнослив би пасував. Колись пробувала шинку з чорносливом всередині. Як то робиться? І ще питання. Як зробити квас? Маю таку охоту на нього, а в магазинах нема Шукала в неті рецепти, але всі різні.. Хороші відгуки бачила до рецептів на живих дріжджах, але тут я навіть сухих в магазині не бачила.. Хоча думаю таки десь знайдуться..