Нормально, а у нас аж 250 рублей(71грив) с кручёчком, за экзотику наверно. Горбуша и то от 120 рублей(34гри), пангасиус столько же 120 рублей.
дуууже жирна і вонюча... Люблю горбушу,форель(взагалі бомба) лосось (доооорого) а так звичайний хек аргентинка,або простий хек.Сьогодні буду готуватиякраз його
А я роблю енергетичний коктейль: сгущене молоко 1 банка Мед - 2 ст. л. Лимонний сік - 1 ст. л. Горіхи - півсклянки Банан - 2 Ківі - 1 Сбити сгущене молоко, лимонний сік та мед, горіхи подрібнити скалкою, банан та ківі почистити і дрібно порізати та додати усе до молока. Це можна таку мордяку наїсти...
Ви і раніше про це знали,чи тільки зараз дійшло? Може звичайне молоко було б краще? мабуть страшенно солодке?
оскільки скоро Великодні свята, то маю прості рецепти паски сирної Планую зробити першу, верхню )) Смачного!
А я пропоную рецепт хліба - сама печу. Борошно пшеничне - 3 склянки Яйце - 1 Олія - 1 ч.л. Сіль - на кінчик ножа Цукор - 1 ч. л. Джіжжі - 50 г Вода тепла - 1 склянка Смалець На півсклянки води розвести дріжжі, щоб почали бродити. 2 склянки борошна просіяти у миску, додати: яйце, сіль, цукор, дріжжі, олію, решту води і замісити тісто, поступово дадаючі залишки борошна. Тісто необхідно ударити 300 разів. Залишити у теплому місці на півгодини. Далі, змастити форму, або сковорідку смальцем, викласти хліб і випікати 50 хв.
Доварюю бульйон,але зняла з курки шкуру,так корисніше, а ше потім може совїх булочок напечу, як буде натхнення....
А я буду готувати зупку з фрикадельками і картоплю з смаженою печінкою, а ще салатик з черемші зроблю.. тож Коханий вечером приїде
Афродизаки мабуть ---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- А у меня проблема, жена на работу устроилась, раньше я позвоню в конце рабочего дня, закажу что-нибудь вкусненькое, а сегодня приехал домой, борщ закончился, хорошо пельмени были, я их поджарил, сижу жду жену, которая из супермаркета едет
Зварила бульбу в мундирах, цибулі трохи замаринувала дор неї(по рецепту Валентини Соболь), і зробила салат "Що було в холодильнику" - сьогодні то капуста, перець св. і зелень. ---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ---------- а покажеш потім?
Так и называется? Мне сначала показалось, пьяница. Купил навороченный Китайский чай, не как не могу осмелиться заварить, пью каву. Кто может уже готовил что то подобное? Поделитесь. Китайцы думают что мы это само собой умеем. Не какого рецепта .
Якщо то, що залишилося, є половиною, то мушу сказати, що той народ - слабаки. Я би сам це все запросто міг з"їсти і без народу.