Нє, не тре. ) Насправді марсала не є таким вже білим, чи принаймі не таким білим, як ми собі звикли, колір його від золотистого до рубінового, це міцне вино, зроду портвейну, в Чехії називають лікерове вино, і марсала здебільшого тягучістю лікер нагадує. А от сторінка, де рецептів тірамісу - на всі смаки http://tiramisurecipes.net/
Ну все на вихідні вже мушу зробити тірамісу,так багацько про нього говоримо.....хоч Марсали не маю, і рому нажаль.... А коньяк не альо???????Знаю,шо не альо...але спробую
...маю....дякую ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ---------- olya_d частіше викладай фотки,ти ж так класно готуєш.... І доречі це всіх інших також стосується,фотки вони якось надихають(ну принаймні мене точно) і збагачують гілку смаколиками. ---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ---------- А шо бракує,класний як на мене пляцочок
Раз так просите.. Мій сьогоднішній українсько-польсько сніданковий обід: Гречка штучно-делікатесна, польська Котлети ляп-тяп, походження не досліджене Соус темний, польський напівфабрикат Грибочки мамині, львівські Салата, хз звідки Кріп, цибулька зелена - зі свого городу на підвіконні Узвар із сушених львівських яблук
И что? Половина продуктов со Львова. Чисто касаемо ингредиентов, я то же эн-то ем, правда любитель раздельного питания. Гречка отдельно поменьше, котлеты отдельно и побольше. Грибочки отдельно с со сметаной. Компот холодный, кружка побольше. А так в принципе но вот котлетки маловатенькие. ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ---------- Не чего себе, нічого особливого! Ну да ребрышек маловато.
Гості на поріг,а шо збацати???? "Небесна соната" [/COLOR] Шось не грузить фото.... Повітряне бізе з шоколадом і вишнями,це типу тортик Павлова,але без крему(немала вершків) а треба було чимось пригостити ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- Ну і ще пригощала традиційним манником з родзинками
Сижу пью коньяк "Ужгород". Очень неплох, надо будет ещё бутылочку привезти. На ужин были тушёные бараньи рёбра с картошкой и салат из помидор с огурцами. Аромат на кухне стоит до сих пор. Фотографий сделать не успел, увы.
tenkovir Ваш аватар викликає у мене якийсь підсвідомий страх і відразу А в нас вчора була телапія під овочевою шубою і шпинатним соусом з рисов,салат з пекінки .салтного перцю ,помідорів і зеленої цибулі.
Теляпия (ближе окунёвым). Выращивается в Китае, для нас, вас и ЕС. Жрёт всё подряд, не прихотливая. Сколько стоит?. Ей предпочитаю -пангасиус, ошибочно называют "морской язык". Для нас, вас и ЕС выращивается во Вьетнаме. Есть очень жирный.