Ещё бывает от растительного масла. Само по себе нормально, а с капустой чувствуется горчинка как от таблеток. Какое по названию не запоминал. Жена берёт сейчас для салатов овощных в стеклянных бутылках. Вкус классный. И не спорю от цибули тоже зависит. Наш лук сердитый, берём севок китайский или узбекский, сладкий.
І від нього теж....Я недавно деруни смажила,так гірчили також від олії. А мене сьогодні пшенична молочна каша,вінегрет(ставлю варити овочі),та ше є пельмені -3 дні їмо(ото наробила,пів холодильника)
а я таки купила і в суботу зробила - смакота! І хоч малий в мене солодке не дуже любить, але тірамісу йому надзвичайно смакувало. П.С. Маскарпоне купляла в дівчат на ДП - там дешевше
Решётки.......... ---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ---------- Оль а якийсь телефон,чи ссилочку на тих дівчат з ДП,можна?????І печенько теж в них купувала?А ром?????
подивіться на базарчику біля перехрестя Наукова-Стрийська (ринок Підземний, але нагорі) - там є магазин з італійськими продуктами. Маскарпоне по 20 грн., і печеньки теж продаються.
Рыбу сегодня доел, остались пирожки с капустой. То что у Вас называете деруны, а "Москали" драники, у нас ещё называют каторжанники.
Варіантів тірамісу безліч...... Але найкращий таки із спиртним,типу вино "Марсала" або всетаки ром,лікер, бренді,але це за бажанням. Тірамісу з ромом-це шось,там дається до кави міцної раптом 1-2 ст.л.
Це як олів'є, оригінальний рецепт котрого від того, що ми готуємо зазвичай, дуже відрізняється. А справжнє тірамісу - з лікером амаретто. Всі решта тортопляцків - не тірамісу, якими б добрими вони не були. І до речі, варіант з ромом я люблю найбільше і готую найчастіше. )
Хоште і вас завстидаю... "справжнє" тірамісу з білим вином Марсала. Хоча саме оригінальне з тої провінції в Італії де воно виникло є дуже просте і без ніяких екзотичних смаків. Але так як кожна провінція має свої локальні вина і сири, той перепис трошки видозмінився з роками. Хоча можу з вами погодитись, що ром є більш карибського походження ніж Італійського а от лікер Амаретті то всетаки трохи більш локальний для Італії. Я особисто люблю Тірамісу з кубинським ромом. Люблю контрабанду. ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ---------- Оригінально
Олю, тут в розділі Кухня є теми Продукти з Італії, Італійські продукти http://posydenky.lvivport.com/forumdisplay.php?f=36 Маскарпоне брала за 20 грн, печенько ніби теж. Але в Метро мама бачила печиво ніби по 19, а Маскарпоне там був десь від 39 до 45 грн - різна вага. Я робила без алкоголю, бо вдома нічого не було
Вчора ввечері малий просив, щоб спекти щось.. От на скору руку такий простенький бісквітний пляцок вийшов: Даруйте за якість фото
Правда з цінами вони собі деколи гонять Лазанья для прикладу в Ашані 23грн, в магазинчиках біля Підземки на Стрийській 20грн, а в них 25грн. Хоча, хто близько живе чи потребує продукти, які не можна знайти в інших місцях - то нормально.