А на рахунок м"яса то дуже економно робити тюфтелі в соусі,,тоді таке враження шо цілий баняк м"яса і смачно і на 2 дні.....
так, економно, але мій малий каже, що хоче таку котлетку, щоб в руку можна було брати. А з соусу не витягне
нині гречка з оливковою олією, салат з черемші ( ммм обожнюю цю корисну травичку) Поетко, якщо не важко напишіть рецепт рисової запіканки з яблуками, дякую
Нині була рибна юшка, спагетті і квасолька від Поетки, на вечір мої хлопці їли кукурудзяну кашу на молоці. Поки Поетки десь нема, напишу як я роблю рисову запіканку: відварюю до готовності рис в підсоленій воді (тут мені більше подобається круглий, він м"якший), остуджую, цукрую, додаю збиті(не на піну, просто трохи розбиваю віничком) яйця, ваніль. У змащену форму кладу шар рису, тоді ріжу шар яблук, присипаю корицею (чоловік без кориці не їсть, балуваний в мене), зверху знову шар рису. Запікаю Може в когось і інший рецепт є, в мене такий простенький
Іруська-БОМБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Клас!!!!!!!!!!Клас!!!!!!!!!!!!!!!!!!Клас!!!!!!!!!!!!! :bugaga::bugaga::bugaga::bugaga::girl_tender::girl_tender::girl_tender::girl_tender: ---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ---------- А який наповнювач?Колись...... ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ---------- Аналогічний,тільки не люблю яйця,вони потім поміж рисом як омлет..визирають,люблю просто шар рису кавальчиками по ньому масло,яблука,родзинки,знову шар рису масло кавальчиками,яблука і зверху рис....полити сметанкою,зверху або корицею присипаю,або ванільним цукром і запікаю. П.С.А рис дійсно краще круглий,він має більше клітковини,отже запіканка тримається купи.
0,5 л абрикосового йогурта 2 ст.л желатину 1 апельсин У мене був персиковий йогурт-не сподобалось.Думаю,що краще буде сметана або вершки.Формочку(салатник) вистелила харчовою плівкою,тоді виймається без проблем.
Аліас, супер! супер! в мене нині піца по новому рецепту з журналу, що вам сказати, тісто мммм смакота, мега смачно
Тільки по краю.Апельсинами викладується вся поверхня салатника.Та його достатньо,шматки ж величенькі. Я робила плдвійну порцію,на 1л йогурта і два великі апельсини.