вчора - пляцок з ананасів, ще є... дуже ситний і смачний а ше лаваш був - в середині соус, черемша, салат, ковбаса, помідор ,сир - то взагалі
Дякую! Просто,швидко і дуууууууже смачно!!!! За пів години вже небуло Сьогодні був супчик а-ля вже що є в холодильнику(горошок,капусти,грибочки),горохове п*юре,відбивні і тужена капуста з грибами.
Нині яблучні сирники з малиновим джемом суп з фрикадельками,макарони з телятиною,салат з капустою і прованськими травками,манка -на вечерю.
, я на нього кажу Англійський перець. Англійською мовою то називається - All Spice О власне!!! ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- Тільки перепис Дани з ДП.
А я писала,що стирила з ДП рецепттільки фотки свої вже показувала ..от і пишуть так,бо допис від мене
В метро.... ---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ---------- Нині зупка горохова,горохове п"юре з смаженою цибулею,запіканка рисова з ябками... ---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Нині зупка горохова,горохове п"юре з смаженою цибулею,запіканка рисова з ябками...
Нічого подібного.він на нас так не діє.......все нормально. Всім раджу більше бобових гамати,менше м"яса, а ше овочі до того всього. Хочу купити спаржу і приготувати,але пошарю в неті, як.....
Це точно....Тому я стараюсь з усіх сил якось шось таке готувати,шоб дешево і смачно і корисно,отут то і бобові стають в пригоді......ну і випічка домашня.всякі запіканочки теж виручають..... ---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ---------- Можна глянути,я не знаю,в метро точно є...