Дякую, Alias, за рецептик Вчора пробувала робити Ваші "равлики", файні були Правда, я замість томатного соусу(бо його не мала, а йти ввечері в магазин ліньки було ) дала майонез і посипала порізаною, свіжою петрушкою і кропчиком, щоб бліденькі не були але решта все по рецепту
Это драники, если на человеческий переводить. Но для понту можно и латексом назвать. ---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ---------- Это... как бы спирт водке рознь. У меня есть литров 5 питьевого спирта, но я не собираюсь его сравнивать с водкой или коньяком. А коньячный спирт в рецептах ликёров подходил любой, даже самый дешёвый noname из Ашана, что не скажешь о водке. Видимо аромат дубовой щепы играет важную роль.
Краще вершками. Знаю, що деякі ентузіасти для саморобного Бейліза настоюють горілку/спирт на корі дуба.
Нині зробила такий торт,дівчинці на 1 рочок: ---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ---------- П.С. Тваринка,-слимачок!!!!!!!
о, я знаю, робила з савойської капусти вже голубці, правда вона тоді коштувала щось до 15 грн, а зараз ходила в магазин, то 30 грн вже коштує, то передумала купляти. Взяла відварила квашену капусту, притушила її з цибулькою. Замісила тісто як на вермішель (круто), порізала на квадратики, відварила їх, потім в великій мисці змішала ті квадратики з протушеною квашеною капусткою. Дуже просто і смачно.
В Польщі я їх бачила в супермаркетах на поличках біля звичайних металевих форм до випікання, бритванок, скляного термостійкого посуду.
У нас продаються в усіх магазинах які торгують посудом.В Кишені і Сільпо там де форми для кексів.Тільки запитуйте,бо їх не зразу побачиш.
Оль, я в цю неділю купувала в епіцентрі,де тарілки і всякі банки(Декори) Але вони такі малюнькі,мені шось вони нееее дуже,чи може я звикла до своїх металевих здорових.... ---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ---------- Пиріг вишневий на згущенці...мммм!!!! ---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ---------- І ше зупка фасолькова і фасолька тушена в сметані.....