Блін!:ireful::off::girl_mad: ---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ---------- Ну Макс дає,як часом би побачила.........задовбила б ,як дятла.......
Не бажано солити оселедець з головою,кишки не придають доброго смаку,навпаки гірчать,як і зябра.Обов*язково треба поміняти перший маринад,і обов*язково треба промити в підсоленій воді,тоді рибка буде гладенька і біленька.Також не бажано засолювати оселедець відразу зі спеціями.Спеції можна додати вже до другого маринаду,а ще краще,коли вже розробляємо просолену рибу.Готуємо для своїх,рідненьких,тому мусимо робити все дуже ретельно і з любов*ю!
Честно говоря, не знаю зачем такие сложности. Селедку можно положить в пакет, засыпать крупной солью (как сало, чтобы вся была покрыта) и положить в холодильник на 3 дня. Если сначала что-то отрезать, просаливаться будет по-другому, что получится - не знаю. Суть в том, что рыба целая и в шкуре. Причем, предварительно размораживать тоже не нужно. Если рыбу потом хранить, то, конечно, лучше солить в рассоле. Хотя, почистить ее после рассола, по-моему, удобнее. Никак на вкусе не отразится. Если чистить тщательно.
Спасибо, я не сторонник усложнять давно отработанные схемы. Я соленой рыбы видела очень много, на филе делили только осетровый балык. Сома. А еще на малой Родине популярен "жучок" - это когда свежевыловленную тарань не потрошат, засыпают солью на час-два, потом жарят. У соленой рыбы мясо плотнее, ее и чистить легче. Кроме того, внутренности отделены пленкой, ничего из них никуда не проникает. А жабры - вообще к филе не касаются.
Я так само не прихильник міняти давно відпрацьовані схеми,навіть на простіші.Бачити багато соленої риби добре,а солити самому --зовсім інше.10 років прийшлось виживати на тому,що солили рибу.Через мої руки пойшло риби більше,ніж Ви бачили.Але життя така штука,що кожному подобається своє,і кожен робить правильно.І ніколи не можна говорити,що найправильніше робите саме Ви.Перепробувала багато методів засолки оселедця,в тому числі такий,як Ви пропонуєте,але як оптимальний варіант вибрала той,про який писала вище.
А шо таке з ЛФ?????????????Не у всіх темах можна дописувати,тай немає отам вгорі справа кількості останніх дописів(то так зручно було....)Чи т о тільки в мене.....
Ваша рибка побила всі рекорди...така смачна на вигляд.... ---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ---------- А в мене налисники з грибами,сиром......пельмені.
А в мене продовження суботи, бо пекла булочки "трояндочки з корицею" і рулетики з м"яском до росолу, а нині дитинчатко моє знов то саме заказало.
Я щось не зрозуміла, а де фотки тих булочок і рулетиків???????????І рецепта нема,шось не правильноану рецептик бігом
Вечеря: Рибні котлетки з секретом ,синій салат і фінікі з гарним білим вином. ---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ---------- А ше робила домашній шпондерек з часничком..то взагалі смакота із смакот....(чисто по-українськи..) ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ---------- Chaldon мовчить нічого не пише...певне образився за Куріли
Там в серединці як в київських котлетках:шматочок масла і сир...і морква терта,а потім зверху притертий сир і троха підпечені в духовці,щоб сир розплаився... Риба- хек.