морква по-корейськи, ммм смакота! треба і собі зробити... нині макарони з тушеними перчиком і помідорами, курка
А в мене запечена в рукаві рибка з овочами і сиром.........така смакота вийшла,шо я вже тріскаю....... А ше бульйон вариться(але то вже на завтра)На сьогодні хватить... А ше печінку варю на паштет........Запахи в мене стоять....
Не шарите,ви,люди... Бересі бундель... Бересі каву. Хто-яку. Кип"ятицця воду. Каву засипаєте в бундель. 17 чайних ложок. До смаку додаєцця трошки цукру,трошки солі,трошки перцю. Заливаєцця кип"ятком. І гідно,коло вікна споживаєцця. З сигаретою. Ієхххх...вчу-вчу,єдні двойки...
Я майже так само роблю.....але сала не варю....а ще окремо підтушую моркву з цибулею.Потім то все разом з печінкою перемелюю разом з маслом,формую рулет і в холодильник, або в форму і трохи припікаю в духовці,(але запікаю коли треба його різати на плястерки,а це вже коли гості...
Я теж трошки припікаю в духовці, а сало трошки додаю, щоб не кришився паштет, тоді він краще ріжеться Купила вчора оселедець, сьогодні замариную, правда, чоловік ще смаженого хоче, а він мені тааак смердить смажений Але на які жертви не підеш заради коханого? Розкажіть ще, хто як робить маринад для оселедця?
В грудях коле від нервів. А то є успокойонце. Хто не курит і не п"є...кави...той...сама знаєш про лєтальний ісход для цього необережного...
А в мене вінегрет...........той самий паштет,бульйон........пісочне печення(магазинне),риба і картопля п"юре.........і хороше закарпатське біле винце...... ---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ---------- П.С.Сьогодні буде святкова вечеря...
Мдяяя...моїй душі навіть вагона цукерок буде замало,щоб вона відчула свято...Достатньо просто дзвінка було б...або смс А у нас нині картопля в мундирах і різні мачанки до неї.Просто і смачно..