Коли відварити картопельку і витовкти зі сметанкою домашньою і свіжим кропом, а потім відкрити маслючки і вимішати їх з винним оцтом і капнути трохи лимончика, а потім у власноруч квашену капусту кинути трошки тмину, додати цибульки і полити олійкою... А коли потім ще й дружина каже, що, виявляється, в нас хрінівочки ще трохи залишилося... Тоді перша думка, яка приходить в голову: був би гадом, якби не любив Україну
Мне кстати нравятся котлеты по Киевски. Ингредиенты на 2 порции: Филе курицы - 1 шт. Масло сливочное - 100-150 г Зелень укропа или петрушки - по вкусу Соль - по вкусу Перец - по вкусу Яйца - 2 шт. Мука - сколько уйдет Вчерашний хлеб - скольк уйдет Масло для жарки - сколько уйдет Берем куриное филе без кости. Отворачиваем в сторону маленькое филе, делаем под ним небольшой надрез и слегка отбиваем. Солим и перчим наши котлеты. Берем сливочное масло (столько, чтобы поместилось в кулак), сжимаем его, обмакиваем в соль, перец и нарезанный укроп. Кладем масло на филе. Аккуратно и очень плотно заворачиваем - так, чтобы не было видимых дырочек в филе. Обмакиваем котлеты в муку. Тут небольшое отступление, для начала полложить их перед жаркой на 20 минут в морозилку - мясо схватывается и дальнейшая панировка становится проще в исполнении. Да и масло вряд ли вытечет.Этим способом я пользуюсь по сей день - пусть дольше, но наверняка! Пока котлеты охлаждаются, натираем хлеб, взбиваем яйца. Ставим сковороду на огонь и наливаем в нее масло так, чтобы его высота в сковороде была не меньше 1,5 см. Достаем котлеты и быстро (масло уже греется!) окунаем их в яйцо, потом в муку, опять в яйцо, в крошки - и на сковородку! Жарим котлеты минут 20 на медленном огне, постоянно переворачивая, чтобы не подгорели.
Самі робите? А рецепт де? P.S. Я люблю куховарити, але мужики в кухні - це щось. І результат - це щось також. А в нас тут всі чоловіки толкові на кухні, бачу. )
Все дуже просто. Трете три-чотири доволі великих хріновини Додаєте половину маленького пучка кропу (ріжете крупно) і кілька крапель натурального липового меду. Заливаєте літром якісної горілки (дехто розводить спирт, але я люблю не дешевше, а смачніше) і на три дні лишаєте на кухні, щоб було відносно тепло. Тоді проціджуєте через марлю і "прийми, Боже, за лікарство"
Жінки два дні нема, а самому для себе якось аж ліньки готувати... Тому поснідав кавою, пообідав яєшнею з салом, вечеряти буду "Закарпатським" з вишневим соком... Отака дієта!
Од сала не поправитись. Я не могла ніколи сидіти ні на яких дієтах. А сьогодні подивилась на себе і зрозуміла: пора набирати вагу. Вік уже бере своє!
Вроде полный холодильник, есть борщ, холодец, заливное из судака, жена собралась жарить стейки из свинины, а я запихнул большую картошку в микроволновку, когда готово, разрезал пополам, туда соль, черный перец, сливочное масло, мелко порезанный соленый огурец и сыр. А еще сегодня сходил на рынок, купил соленый арбуз
і для мАзгов полєзно направду....з фармакології вчили....кава+50г коньяку зранку покращує роботу мозку.....по собі знаю.... Так в нас сьогодні на вечерю була паста(давно хотіла зробити,аж нарешті сьогодні )+рибні котлети+посмажила шпарагівку з часником+салат з капусти ну і компот з сушки(яблука+груші і трішки шипшини )
Поки жива Пана Челдона і всіх хто святкує масляницю,вітаю!!!!!!!!! Ми на Західній Україні цього свята не святкуємо,але млинці дуууже любимо Ось і в мене недільний сніданок: Млинці кефірні з медом Млинці з м"ясом(мої улюблені)
Варю борщ.Пісний.І без капусти,бо мені ліньки до пивниці йти,а чоловікові забула сказати,щоб приніс.Одним словом,борщ буде як пісня"я его слепила из того,что было"...
Нині, начитавшись вибачальних постів форумних росіян, вирішив зготувати пельмені. Зазвичай вони в мене відбувають покарання в морозилці як символи російського імперіалізму, але нині обличчя Росії було настільки доброзичливим, що я вирішив надати їм право на прогулянку Ну от, зараз прийде Ярема, нагримає на мене і розповість про "москаля з неба"
Он сюда не ходит и пельмени не кушает, а у вас ravioli. ---------- Додано в 02:15 ---------- Попередній допис був написаний в 02:13 ---------- Сибирские пельмени.
Так на якій фотці що? Бо ті, які сьогодні їв, на вигляд були майже такі самі як ті нижні. А на равіолі ні верхні, ні нижні особливо не схожі. В равіолях тісто з зерна твердого сорту, і більше яйця. Я таких білих равіолів в житті не бачив Верхнє фото мені більше вонтони нагадує і навіть злегка вареники...