А я зранку вуха свинячі почистив. Колєжанка підігнала по дєшовкє Здоровенні, як слонячі ... Варяться. На вечір салат із вух з фасолею і часником... А на тижні закопчу... М-мм-ммм-ммммм.... Смакота! Шкода Мурчику не дістанеться
на вкус і цвєт, як кажуть.. але... терпіти не можу свинячі вуха... я коли про них чую, завжди згадую, як будучи вагітною першою дитиною я попросила першого чоловіка купити мені кавун, як буде з роботи йти... приніс копчене свиняче вухо!!! сказав, а може ти захочеш! а ще про жіночу логіку жартують...
А я була в мами в лікарні...Отже зранку зробила сирну запіканку(вийшла смачна-присмачна,як в кращих ресторанах)Ще й борщику зварила такого дієтично-дієтичного,а зара на скору руку(бо ж не було коли варити) насмажила котлет(правда шось встрелило мені в голову додати трішки хліба,вийшли не такі як все,а троха забиті) наварила макарони і зеленого кислого огірка порізала,ну і чай з шипшини і вранішня запіканка з смородиновим варенням. Дівчата!!!!!Маю дуже класний рецепт ананасового пирога,спечу,спробую,вам покажу і поділюсь,десь на тижні,бо всі вихідні буду в лікарні........
........... ---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ---------- Не даю,поки сама не спробую........
Ну же дак поняли? Написала девчонка от волнения о закуске кратко. А вы сразу стреляться. Вы как сибирячка, кратко и только главное. Девушки
От туда и откуда в России и Украине. А от куда в Израиле пицца. Мой прикол и всего то. Да и для спроса. Вот видите, вы спросили. А Итальянец настоящий, это точно. Зубом клянусь свистящим.
Сам-то пробовал? Не, не делать. Есть. ---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ---------- Числа 11 июля сможете ещё одну сделать?
Полковнику до июля,як до неба ---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ---------- А я купила в ашані дріжджі завтра хочу булочки з варенням спекти.......