чого тут співчувати.....тішитись треба, що є багато друзів, а святкувати можна і не в дома і нетреба стояти на кухні готувати, можна з друзями замовити боулінг чи ще щось таке, що вони люблять, а потім піти на піцу чи ще щось таке і буде вам настояще свято, а головне настрій. Треба трошки пофантазувати і можна зробити свято і при тому нестояти на кухні і потім нежаліти себе. Хоча я так святкую тільки останні 2 роки, а до того стояла завжди на кухні і вже коли приходили гості, то була така стомлена, що не хотілось нічого.
нині зупа з печерицями, парові котлети та макарони твердих сортів щодо 8 березня...для мене то не є таке свято, шоб стояти на кухні...просто свято Весни і все )) рафаелки, шоколадки - вся моя кухня )))
Без мяса, как я уже писал, я спать голодный лягу. Вот чем меня жена вчера кормила. Берём мясо крупные куски Картошку крошим Лук шинкуем полукольцами или кому как нравится. Всё сразу кидаем в жаровню, добавляем воды, соли и (тушится часа на 3, не меньше) в печь или духовку.
Нині в порядку винятку щось серйозне готувала дружина. Вийшло дуже смачно, але не хоче давати рецепту тої тушкованої риби. Ніби філе окуня морського, точно є чилі, розмарин і тертий помідор, а далі не можу розібрати
От жадіна! Вона хоч з Вами вечерею поділилась? А я от щойно закінчила борщ, соєві котлети та гречку готувати. До борщу дала потрійну порцію часнику, бо на вулицях багато бацил ходить (один сидів за мною в трамваї і цілу дорогу кашляв на мене, а друга - продавець в хлібному - пчихала на булочки! :ireful: ).
А не боїтеся "гніву зірок"? А, як котокрілик на Вас загнівається Я жартую Нє, кролятинка тушена то дуже смачно
також люблю в цей день рафаелки, якесь смачнюсіньке добреньке винце і досить ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- на вечерю готувала рис з овочами(пастернак,морква,селера, цибулька,петрушка), запечена в фользі форель і салатик з пекінської капусти + червоний перчик, огірочок,помідорка і червона цибулька і заправила оливковою олійкою. Смачно))
Так виглядає гарбузова-зупа пюре, прикрашена рукколою. Рецепт тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=54205 На задньому плані - ще одна прикольна штука. "Оздоровлений" вінігрет. Нут, порізані кубиками варений буряк і квашений огірок, оливкова олія, суміш перців.
Я сьогодні зварила суп-пюре за шведським рецептом (теж знайшла в інтернеті). Смачно, але треба додавати борошно, щоб густий був.
А я сьогодні робила стаканчики з рисем і тунцем на вечерю. Залишилась начинка, то зробила два рулети суші. Вранці була картопелька з оселедцем в сметані і свіжий сік з апельсинів. Рибний день
я в відрядженні, то на вечерю купила собі баклажани з овочами- то був гарнір, потім яблучко зелене, а вже пізніше чай зелений з чорницею. Зранку поки що тільки кава, о ні, перед нею був стакан води
Пюре из картошки, жареная рыба. (Просто и вкусно) Давно хотел приготовить чечевицу. Наверное сегодня попробую. У нас как то мало известный продукт. Связался с другом, он рассказал рецепт.