Сто років не їла... Рецепт дайте хтось, будь ласка, в мене залишилось після того грибного безумства дві порожні півлітрові банки...
Un.Known, рецепт баклажанової ікри? Але то я роблю таку, шоб зробив та з'їв Якщо зацікавить -напишу ))
Тут Порівняльна таблиця маси і міри деяких продуктів (і овочів та фруктів). І взагалі, дуже цікавий кулінарний сайт.
Мой любимый рецепт, быстро и вкусно, только желательно синие посолить, а потом промыть, удаляется соланин, который придает горечь и вообще вреден для здоровья
Південь, що скажеш!!! Пам'ятаю смак цієї ікри з дитинства, так моя баба завжди робила... Ех, як же хочеться додому...
23 роки прожила в Миколаївській області м. Очаків... Правда останні 7 з них жила в Миколаєві, коли вчилася і була одружена... в Очакові і досі живуть мої батьки і багато-прибагато друзів...
Дякую всім. Начиталась і захотілось баклажанної ікри. Дуже люблю. Треба готувати список і відправляти чоловіка на ринок за продуктами.
а я люблю варити, тоді вона смачнюща, а ще додати лляної олії, то навариста така -то я про вівсянку))) До речі, як ви її готуєте -діліться рецептами приготування
а я більше люблю пшеничну, і щоб туда побільше маселка і ще трошечки добавити безпосередньо в тарілочку, тоді вона така пахуча. А ще мої дуже люблять кукурудзяну кашу, варену на сметані, в народі баношом називають, то як була моя донечка на канікулах,то завжди просила щоб я приготувала для її подруг, а вони собі зверху (звичайно як було в хаті) бринзою посиплять, або простіше (бо в холодильнику завжди маю) пармезаном. І смакота. Ну і гречка то вже всім зрозуміло, в суботу їду на тиждень в відрядження, то буду нею харчуватись і очищати організм- просто з вечора запарю і зранку без солі без масла буду їсти.