Суші по-українськи ,якими ми поснідали,називаються -налисниками з сиром і родзинками,з гарбузовим варенням,замість васабі,чи якоїсь там ше кулєри........ Взагалі суші їла тільки раз і мені чомусь вони неее дуууже.ЛЮБЛЮ НАШЕ........
Я інше відео дивилась, де сама суть творення ролів була показана. Бо то мене найбільше цікавило І там рис був вже готовий, тому не дуже ним переймалась. І таки не помішувала Буду знати на майбутнє. Дякую! Я до рису дала чуть-чуть солі під час готування, бо не знала який той рис сам на смак. І він вийшов ніякий. Коли макала в соєвий соус з васабі, то бракувало трохи солі. Дала зовсім трішки, а ефект був дуже виразний - смак цілого рола підкреслило! Я давала крабові палички з лососем - було смачно. Але з огірком краще На відео було ще авокадо і сезам, але робила без того. А це чоловік попросив мене підсмажити ковбаску на сніданок, а я ж не могла просто саму ковбаску подати.. 4 яйця + сіль + порізана дрібно цибулька - перемішала і на пательню. Виклала нарізану ковбаску і помідор. На верх наприкінці готування натерла сир голландський. Такий собі "лінивий сніданок"
На жаль, ні Зі Львова привезла. Тут соусів мало і не смачні. Ще й в незручних шкляних банках, як і майонез. А майонез ще й дорогий і багато Е у всьому. Тому зі Львова везу, що можу. ---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- Хочу запекти картоплю зі шпондером і часником в целофановому рукаві в електричній духовці. Не підкажете як то зробити грамотно? Раніше таке пекла тільки у фользі на вогні, а тато робить в нормальній духовці, а в мене нормальної нема.
Це ненормальна? У нас все місто з такими) А шо там її пекти? Шпондео і картоплю в рукав,спеціїї там різні,часник та й нехай печеться Ну це я так думаю.а справжні господині може й не так роблять
Ну я мала на увазі, що це не духовка в плиті внизу, а окрема річ, ось така: Вона маленька і не знаю чи той рукав не поплавиться, якщо буде торкатись до внутрішніх решіток? Не знаю чи треба в рукаві дірки робити? І чи давати олію? Я в рукаві ще нічого не робила.
Ірусь в рукаві потрібно залишати незначний отвір,шоб там не залишалось пари і кулько не надувся як кулька(тоді точно пристане до нагрівальних елементів)просто коли по боках його будеш закручувати не сильно щільно закручуй лиши дірку.... А картоплю краще запікати з шкарлупкою.Я перед запеченням її троха підварюю,щоб тільки зм"якла(так швидше запечеться)потім розрізаю(точніше я вже варю навпіл розрізану) кладе зверху плястерок сала наколюю шпажку, і так кожен кусок,можна не наколювати шпажку просто щільно поскладати картопельку,потім Обов"язково тотвсе діло скропити олійкою(бо інакше буде картопля суха) вичавити троха часнику( як любите) і вйо запікати.......... Смакота...а коли виймеш то все засушеними травками посип....Я від того балдю....і 100 гр. медовуха за душу....О!!!!!! Ну все я йду,бо зара знов наляпаю,чогось непристойного.
І погоджуюсь, і ні Дірки треба, але по боках я б таки щільно зв'язував - якщо багато жиру буде, то може і протекти (не люблю плиту потім шкрябати). Краще голкою зверху 2-3 дірки зробити...
Я так і зробила, бо не додумалась чим би то зв'язати по боках, тому просто міцно закрутила і під картопельку затуцяла. А ножицями пару дірочок прорізала. Дуже довго пеклось, але було смачно!
Я конечно дырки не делаю, пускай надувается. Иногда переворачиваю. А чтобы жир не горел, с низу ставлю поддон и доливаю воду. То что в пакете вкусно, нет спору. ---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ---------- Чуть не упустил. Если надо чуток поджарено, под окончание разрезаю пакет с верху.
І я не роблю дирок,духовка в нас велика-нехай надувається.Тількичас від часу можна перевертати.В рукаві навіть краще .ніж у фользі-все видно
Я до сих пор наблюдал приготовление борща со стороны. Теперь хочу сам научиться. Соотвественно нужен рецепт с которого можно начать, зная, что он приведёт к борщу, а не свекольнику.
Дякую Аліас за рецепт печива "День і ніч". Сьогодні вирішила спекти, замісила тісто, але потім виявилось коли треба було добавити какао, в мене його не має, тоді я в цю частину тіста добавила трошки кави з корицею....... І вийшло дуже смачно і ароматно.
на обід приготувала картопельку, та запекла в рукаві сьомгу з морквою і цибулькою , смачно, швидко і корисно