Так любить робити моя мамулька, тільки ще додає смаженої цибульки. О так, рибка то є завжди щось єнше і -
Поетко, дякую! Буду пробувати. Згадала я собі такі деруни студентські: на грубій терці потерти бульбу, посолити-поперчити, додати яйко, понакладати на кусочки хліба і обсмажувати спочатку бульбою донизу, а потім ще з другого боку. Зараз певно піду собі посмажу таке.
А та бульба не відокремиться від хліба?????????? Колись таке їла мама смажила...смачне...сама не робила
І що ви думаєте? татові пельмені з такого тіста не сподобались!Каже,що надто м"яке.він таке не любить.А нам сподобалось,бо не треба стіл від борошна і тіста відмивати...От вже ті чоловіки...балувані:
на вечерю робила також запечену в духовці рибку, але то буде для чоловіка, бо апетиту конкретно нема, напевне через ті уколи. Але то нічого, трохи схудну. А чоловік рибку любить дуже.
Карочє,ше рецепт. Слабонєрвним і погнавшим на всяческіх гемео,хімії і прочіх бздурах,прошу не перейматисі. Зраня сі йде в "Барвінок". Бо в такий час можна втрафити на переоцінені тойво...продукти всякі. Ото я втрафив на помідори. По штири гривні/кільо. Приносисі,миєцця,чистисі цибульку. Потім тоту цибульку дрібненько січецця. А помідорки нарізаюцця. Потім то всьо сі перемішуєцця. І всі дєла. О.... Сі хоче... Темплару...і всім прочім,хто ходит на вечірні сеанси фкіно,раджу перед сеансом тото не їсти.
Фсьо,пішов на кухню! А колєра,перше на базар ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ---------- Ромку я ше троха солив і перчив а потім воцтом скропив..о і вітамін C /сальце/,нє не всьо до купи а на окремі тарілці і з чорним хлібом.Аж мі сі тепло зробило. О! Дякую!
от фото пасочок , що нині спекла а це фото обіцяла Поетці показати пиріг з вишнями та бізе ( трошки з запізнення...) а ще покажу вам уху
Я то називаю кошичкитакі апетитненькі,нямка просто! ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ---------- От шліпе..я подумала,жи то дриглі