Ні, не пам"ятаю, в мене мама тортики не готувала, а в магазині у нас в Харкові було тільки 3 вида - бісквітно-масляний, бєлковий і горіховий, але не такий як ви сьогодні куштували, а мокрий, теж бісквітний з арахісом ))), тому якщо дасте посилання на рецепт справжнього Празького, мені було б цікаво почитати, звичайно, якщо в вас буде на те час та натхнення...
Я думав "С родины Путина". ---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ---------- Брюсельська капуста зі стручковою квасолею і яловичиною тушена Рагу з гарбузом замутив Зеленого борщику забадяжив Гарбуз, смажений з сиром Макарони з шкварками Жінка ліниві вареники робит І бульйончик
Зате виделки і ложки однакові Gunner,а це все Ви зразу в один день день приготували і за один присіст з"їли? Використано всього три різні види тарілок,уважно подивіться. Бульончик і макарони ліниві вареники і зелений борщ рагу з гарбузом і рис з ковбаскою,капуста брюсельська
Ми їх називаєм палюшками ---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ---------- А то я пекла Мармурові кексики...
Хочу голубців, завтра куплю капусти і нароблю багато-багато, та ще до них грибну підливочку зроблю. Смакота буде. Хочеться ще холодцю з цвіклами, але то вже вибади, хватить голубців.
А ми завтра підемо купимо м"яса і наробимо пельменів...а якщо буде лінь.то котлет) насправді ж хочеться чогось такого легенького і не солодкого.
Мені в цьому везе більше, оскільки мясо мені постачає мама і брат з села, також думала сьогодні зробити пельмені, але передумала, бо важке на шлунок, потім думала може котлет, але в результаті зробила собі капусту броколі і легко і смачно. А мясо завтра використаю для голубців.
Пельмени? ---------- Додано в 01:13 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ---------- Не знаю как называется, но мне нравится. Фарш (лук, мясо, морковь) завёрнуты в капустный лист и потушены. У нас по разному зовут.
Ну даЯ бачу на Вас це слово діє збуджуючеДля росін пельмені як для українця сало ---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- так то ж голубці
А для Сибиряков, что сало, колбаса, пельмени, голубцы и рыба имеют знак =. И не знаешь чему отдать предпочтение. Всего побольше.
О це точно, в мене були гості з Свердловська, так їм так сподобалось в нас, що їхати не хотіли, а щодо кухні, то взагалі в захваті були, все їм подобалось і подобалось
Так у них там, в Екатеринбурге, даже груши растут, но их надо фери отмывать. Рыбы нет. Но зато есть вся таблица Менделеева и ещё то, чего не открыли.
вони в мене в саду як побачили смородину,то як саранча налетіли ---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ---------- але на здоровя їм, мені не шкода, в мене багато кущів. Люблю гостей