я не розрізняю............ ---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ---------- А я знаю,де ше наша Маруся тусується
І де? ось тутhttp://www.good-cook.ru/forum/topic1771s60.html#entry152838 ? печиво готове!Вийшло ще краще ,ніж мало бути так мені хочеться
ага... нет, вообще то я во Львове только 4-й год... я ж написала, родом из.... а товарищь не уточнял где Вы выросли... сказал "южанка, с Кубани".. а в профиле Симферополь... это ж тоже юг... вот я и того...
Супер!!!! Alias і шо ти вчора так бідкалась,такі класнючі вийшли,ти шо Ну не завжи виходе таке як на картинці з рецептами, а ти викрутилась;імпровізація - велика сила.
Зварила варення з гарбуза і апельсинів,слухайте,то таке чудесне,смачне,навіть в житті не скажеш,шо то гарбуз.
Купили сьогодні перепілок,хто знає щось оригінальне з цих пташок? Я таке не їм,але хочеться підігнати мамі щось цікаве...5 шт=1 кг..60 грн
Їх добре намаренуй....в соэвому соусі із спеціями.Потім кожну добре обмотати шпондерком(пташки маленькі)защіпити зубочисткою і запекти........А як гарно виглядає на столі,ух!!!!!!!!!
Не можу сказати..не робила ---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ---------- Даси потім рецепт того соусу.