Поеточко,дієтичний від слова економний чи від корисний? Це,звичайно,жарт,бо хто на ЛФ не знає про ваші кулінарні таланти! Тортик...ех,згадки-мрії... Звичайно,ще питаєтесь!Рецепт,будь ласка!
Так,панянки,порадьте "молодому поварьонку" якийсь файний та"дієтичний"( ну якби економний(недорогий тобто) ) рецептик якогось файного десертика...а то той карантин нагрянув,робити нема чого...буду готувати
Пляцок та сирник для мене ше певно заскладно А ось шось таке на зразок там морозива з якоюсь заправкою чи йогурта файного домашнього чи просто фрукти чимось там якоюсь сметаною чи чимось там залиті... Кажіть все,шо нескладно в приготуванні
Йой, та шо мучиш панянок? Піди на шувар, вкупи си трохи фруктів (банан, апельсин, ківі, япко солодке і т.д.), єдну банку консервованих ананасів, плєшку йогурта і чеколядку. Поріж то всьо кубиками, залий йогуртом і потри (або залий розплавленим, але то певні заважко для початківця розплавити) чеколядку. І фсьо - маш простий і файний десерт
О!!!!То дійсно буде найпростіше,бо я вже мислю "катастрофічно-кулінарними" маштабами То як мій сусід професор математики...я ще коли в школі вчилась завжди приходила,шоб пояснив,розв"язав домашку,то він так розв"язував,що коли то вчителька дивилась,сама не розуміла,це ж яких висот треба в математиці досягти,щоб в такий складний спосіб то все порозв"язувати.....
О! в вас вже фотоапарат є! Давайте швиденько біжіть у відповідні гілки і показуйте нам то всьо, що ви там намалювали
Це ви описали рецепт шарлоткиДійсно дуже хороший рецепт...я ще до того всього добра (до тіста) додаю згущеного молока,виходе пікантно....
а видать таки нанюхалася в **чим пахне**,бо читаю - збиваєте бІлочки**) ой,ну що це таке?)Шо,знову Шаріков тойво...
Я з вами, бо також так читаю. Ми ніби дорослі люди той в переписах пишемо білки а не білОчки. дуже прошу. Я форумна мама
Та то файно,бо завше є привід до посміятися!Креативна уява,так би мовити Мо* хтось підкаже якусь оригінальну закуску,тре для сурйозного прийому.:girl_tender: