ооо ніде не пропала... конкурс сьогодні ввечері розпочну! казала ж, що Катерини вчора мали, а зараз во щойно до хати зайшла - на масаж малу возила... а ви вже пропала-пропала...
Нічого, на наступний конкурс буде більше(надіюсь) Чоловіки ж переважно по м"ясних стравах, а салати для них то баловство
А в мене напросився висновок, що салат без майонезу - не салат. Аж один з олією. Додала вам голосування до конкурсу.
Дякуємо!!!!!! ---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ---------- Ато!!!!Ще й на Новий рік..... ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ---------- Дівчата..пропоную за свої салати не голосувати....бо так не чесно....... ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ---------- А за всі,крім свого можна?
А я збиралася прислати один з олією,один з майонезом і фруктовий,але через переживання за дядька не було ні настрою ні бажання.Тка жалкую тепер..
Певно мені можно голосувати в конкурсі,та? Короче проголосував,за те,шо б мені на смак більш за все припало - Салат з Курячого філе і Овочів