Сьогодні обідала в Польші, зайшли з чоловіком в кафе дошньої кухні вроді, замовили собі поїсти, боже, а як принесли, то чудо опще, такі здорові порції що пообїдались та ще і додому загорнули. То ще добре, що ми взяли меньші порції, а не великі, бо були дуже голодні, то могли з переляку і великі замовити.
Сегодня на ужин приготовила блюдо из замороженной смеси( рис плюс овощи). Я вообще-то из полуфабрикатов готовлю редко, но иногда неохота долго стоять на кухне, вот тогда такие смеси и выручают! Зная, что эти смеси довольно пресные на вкус, добавила соль, рубленый чеснок, лавровый листик,немного сухих пряных травок. Неплохо получилось! А ещё был на ужин простой зимний салатик: солёные огурцы и отварная свёкла, натёртые на крупной тёрке.Всё это заправлено растительным маслом,уксусом и посыпано зелёным лучком. Кстати, знакомая повариха сказала мне, что варить свёклу целый час- это не комильфо. Варить нужно минут тридцать, потом слить воду и поставить свёклу под струю холодной воды. От перепада температур она дойдёт до готовности!
Олюся, а можна з того тіста на біскотті не ковбаски робити, а просто пласт розкатати і формачками подидавлювати печеньки?
Тяжко буде розкатати,хіба грубшим шаром...всетаки там горіхи Показую,чим своїх нині частувала. Кокосова бабка ---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------
а взагалі, якщо без горіхів? я ніколи не пекла печива, ось хочк щось зробити завтра - в мене свекруха Катерина, хочу пригостити... може є якійсь не дорогий рецепт?
так.. я часто печу всякі кекси, пляцки, періжки..і їм постіно передаю.. хочу печіво... з продуктів є яйця, цокор, масло, мука, трішки сметани.. ну і всякі там горіхи, родзинки, ванільки, кориці і т.п.
та, цікавий рецептик.. але творогу я не маю, а на базар завтра іти з ранку не буду.. добре, щось вигадаю.. дякую!
Не знаю, я чомусь печива ніколи не печу...раніше пекла, а зараз тільки торти,пляцки,кекси ,бабки і т.д. Але оті ванільні рогалики мені сподобались,спробую....
Я думаю, що в мене таке не вийде...то складно(процес знімання шкірки та мяска), а так б хотілося...так апетитно виглядає..