Для шоколадного пір"я,треба натопити шоколаду і ним намалювати таке чудо,покласти в холодильник, як застигне зняти і одразу на торт....
а внутрь что-нить запихивать нужно? чего то я очкую к ней подходить - как то рыбу особо никогда не делала)
А я вчора забацала оте філе так..сік лимона,дрібн порізаний розмарин,перчик,сіль,олійка.Дала промаринуватись годинки дві.Потім виклала в сковорідку,зверху намазала майонезом,що залишився від конкурсного салату і притрусила залишками сиру від сніданку.На гарнір пюре картопляне.Вийшло смачно.
ну, переживає людина.. хвилюється... боїться... синонімів, Олю, багато, а дослівно краще не перекладати!
это слэнг очковать - значит бояться) правильно перевели) притом бояться, и нервничать из-за чего то плохого) наверное как то так то есть если ты один идешь по темной улице в незнакомом городе - ты очкуешь)))) ---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ---------- ну просто там про окуня... ну если и для форели подойдет))) ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ---------- так, дома есть рыбка - несколько штук, перец, соль, лук. картошка, морковка, ну, сметана, молоко ну вот в общем то и все!) аа, лимон еще есть) то есть я беру рыбку, счищаю кожицу сверху натираю солью с перцем. внутри тоже, лимон туда и лучок кольцами и в емкость и сверху фальгой закрыть и все??? аа у меня еще есть буженина! и креветки!)
ну не совсем.. слэнг... но только нечто "тюремный" я бы сказала... как говорят у нас "не пасує пані таке казати"
Робила цукіні в станакчиках Тільки начинка була з печериць+перець+сир+залишки консерви туристичної. І після кінцевого запікання додала по трошки майонезу наверх. Супер! Правда начинки забагато вийшло. То на другий день з'їли просто так з картоплею, як підливку-салат. Теж смачно
Цвєтаєвський? ---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ---------- А я вже нічого солодкого не хочу на протязі трьох днів три тортика - то я вже на солодке й дивитись не можу....Але сьогодні повезло,поласувала своїм "Кратером".