єйку ті Тернопільці зі своїми стаканами і кружками мене доб’ють. Благо одного перевчила вже. а я сьогодні пообідала китайським їдзенєм. Люблю в’єтнамські ресторани і корейські. Китайські дим-сам треба знати що брати бо деякі є дуже добрі а деякі до нічого.
Ну і що ви хотіли тим сказати...? А я наприклад люблю китайську кухню , привик до неї , купляю регулярно і вважаю ї смачною.... Кентоніз Чов Мін є моє любиме блюдо. Люблю китайські ресторани де на возиках розвозять їду і якщо взяли з возика блюдо вам ставлять печатку в карточці з якою ви йдете в кінці до каси і розраховуєтеся. Вам можливо з їдою не повезло , треба було піти ще в кілька трохи дорожчих ресторанів , щоб переконатийса що ця кухня не для Вас. Не треба нічого узагальнувати , бо хтось таке саме може написати про європейську кухню , відвідавши перед тим брудну столову-забігайлівку на Привокзальній або Левандівці , в якій повно мух і алкашів.
---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ---------- [/COLOR] Прошу вибачення, але це була не проста забігалка. Про кухню нічого не можу сказати, тому що не дуже їла, але просто культура поїдання їжі в Китаї )принаймі там так було, на столі стоять великі тарілки з їжею і кожен своїми облизаними паличками накадає собі на тарілочку. Хоча б дали якісь роздаточні ложки, вилки))) Я це перенести не змогла. А, звичайно, коли вони нас в Китаї заводили в європейські ресторани, де подавалась їжа кожному індивідуально, то мені це майже подобалось. Сподобалась в Пекіні- качка по пекінськи))А так, взагалі, мені більше до вподоби японські суші)))
А я навпаки, обожнюю шльондрати по різним ресторанам у Китаї, де туристами і непахне. Бо справжня кухня, саме там, хоча є ризик нарватися на незовсім(у нашому розумінні) гігієну, але то таке. Наприклад є такий ресторан, де їжу тоненько нарізану(м'ясо, рибу, море продукти) треба готувати самому в казані що стоіть на столі, в однієй половині дуже гостро, в іншій- "не дуже". "Недуже"- у нашому розумінні, це просто вогонь, а дуже- це як ядерний вибух, але під місцеве пиво заходить легХко. А в однієй забігаловці, де доречі їв найсмачніши в усьому південному Китаї креветки, побачив отаке. Може тому качку незамовляв, бо у мене з китайським не дуже, а у них з англійською ще гірше,,собаку в западло їсти, навіть за одну з качкою ціною.
це по котрому? А я недавно забацала свою улюблену огіркову зупу з перекислих домашніх огірочків, які виросли у мене на грядочці. МНЯМ!!! ---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ---------- ядерний вибух - мій улюблений. Шкода що чоловік не поділяє моя пассію. Правда один одхтір в радії казав, що хто їсть гостру їжу тому бракує гострих відчуттів в повсякденному житті, але я висоти БОЮСЬ!!!
Я маю рецепт такого ж пирога з білковою шапкою, тільки з творогом. Смакотищаааааааа... Поки писала, аж слина з рота потекла, як у собаки Павлова.
СМАЧНОГО!!! Кого пригощала, то всі зараз той рецепт мають як палочку-виручалочку. Бо коли скидають ту всю лєгуміну на велику тарель, то воно таке гарне і різнокольорове)))
deva, нині зробила по вашому рецепту овочеву запіканку, що вам сказати просто СМАКОТА всім сподобалась! дякую за такий файний рецепт!
тіко не посилайте мене на ДПХто має файний,перевірений,недорогий,смачний і не марудний у приготуванні,рецепт домашніх закруток?хочеться чогось оригінального