Та й його в принципі не буде,бо нашою кухнею і без того мало людей цікавиться...такщо,хто викладе свій салат,той викладе....Але я більш ніж певна,що то будуть усім відомі люди.
Я теж думаю, що обмеження можна не робити... Давайте зробимо поки так, а на наступний раз будемо робити висновки. Добре, відкриваю нову тему. Нірваночко, а можна зробити якесь експрес-оголошення на ДП? Можливо і звідти хтось завітає... ---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ---------- Вот: http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=753649#post753649
А може не треба? У них свої конкурси, а у нас свої.Хто з ДП сюди заходитьтой нехай і приймає участь.А спеціально..не треба.ІМХО
Точно,як ми про хлопів забули А в ДП ,точно не треба..... ---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ---------- Ну,хіба згодом....
на вихідні щоб не сидіти на кухні наробила вареників з капусточки, картоплі-заморозила і буду тепер варити коли захочеться. А ще качечка в духовці печеться вчора спілкувала з поляками, то вони сказали, що качки і гуси, а також кролі в них дорогі і рідко можна їх побачити в магазинах, а в мене дякуючи мамі, вони морозяться в морозилці, то вирішила сьогодні спекти
Я печу зараз свій фірмовий пиріг,але зробила його яскраво салатовим,навіть бізе вийшло таке сонячне,як ніколи,завше виходить карамельне, а сьогодні таке сонячно-салатове.....гарно.........додала таємний інгерієнт. Може потім сфоткаю покажу красу,якщо встигну,бо наразі бізе висушується в духовці... Доречі пиріг з яблуками і з твоїми Лідо грушами,вони такі класні,а до пирога,те шо треба....
А ми сьогодні вечеряли картопляними човниками з вітрилами із салаГотові полили олійкою з часником і квашена капуста .Смачно!так наїлася..
От,нарешті вийшло,радикал шось сьогодні спить...... Тортик,не судіть строго, я ж бо не "волшебник, а только учусь"
Фото,на жаль,не передає повністю всієї краси цього кулінарного шедевру!А вже смаку - тим більше!Тортик бувcryСУПЕРОВИЙ!!!