Олюська, то що? Конкурс робимо? Можу допомогти в організації... Тре проголосувати. Хто за? Якщо народ зголоситься, то тоді можна і до адміністрації звертатися!
Молодчина Ліда В мене транс.....вчора не день був, а суцільна "не везуха",мало того ,шо шарлотка вийшла не дуууже,рис згорів,тай йогурт (роблю сама) купила наріне в Сільпо(троха кисле)дала ложку на літр молока,сьогодні зранку думала з картопелькою піде,курча, а то не йогорт вийшов, а якась одна противна слизь,густа,густюча...заразаякби я не знала, як робиться те наріне,подумала,то так має бути....шо вони в тому Києві пхають до йогуртів...жах..купувала наш Радехівський,все гуд!!!смакота, а тут літр "йогорту",що з ним робити,вилити шкода... Може хтось,шось підкаже?
А я оце думаю,що час вже систематизувати нашу форумну кухню з рецептами.Щоб не шукати по всій темі той чи інший рецептик. а зайшов-і знайшов
Маруся знає як, вона на ДП так зробилаВзагалі це робота модератора.тільки я не знаю як це робиться ---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ---------- Чекаємо відповіді від Мартіні
Всьо дівчата! Таможня дає добро! Якщо ви не проти, буду його проводити. Я вже склала правила. Ввечері відкрию тему з правилами і тему для офтопів і обговорення.Щоб всі ваші зауваження і побажання вислухати. Ви не проти?
Все готово! Заходьте в піонер табір, читайте правила, коментарі, питання і зауваження пишіт тутhttp://forum.lvivport.com/showthread...002#post753002
Офтопи КК Тут будемо ставити запитання, давати поради та коментарі. І просто для "а поговоріть..." ---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ---------- В першому конкурсі приз особисто від мене! Який, скажу, коли почнеться конкурс...
Так давайте Ваші пропозиції! Такі конкурси можна проводити дуже часто. Тож і тем може бути безліч. Ну на перший конкурс я пропоную тему "Салати на Новорічний стіл"