нині на вечерю оладки з вишневим конфітюром, салат з редьки та капусти +оливкова олія і чорний хліб, смачно ))
зпекла таки хлібчик Марусю! Ви мене підігнали цим дописом теж хлібчика зпекти за годину хліб мені також не пропікся, бо низ був такий сируватий і знизу всередині форма для випічки була мокра!! Я одразу форму витерла рушничком і ще на 30 хв запхала хліб в духовку і все ок, правда після цього трохи шкуринка тверда і кришиться. чому форма була мокра? Через те що вона в мене бляшана? А може це не треба одразу з холодильника в духовку, може через різкий перепад тt-ри і утворився конденсат? І печенько 'День І Ніч' від Alias пекла, смачно і просто
Я ставила форму з тістом зразу з холодильника в духовку,випікала при вказаній в рецепті температурі і час випічки теж..ну може +- 15 хв.Все було ОК.
alias! Ми з Марусею-мамою довше форми з тістом в холодильнику тримали. Я 4 год., а Маруся - ніч, може через це такий був результат? а хлібчик мені по смаку нагадав бабусину паляницю
ммммм...як же я люблю оселедчиків...з картопелькою..хлібчиком чорним. Мабуть це доля)Саме сьогодні на вечерю саме це і планувалось
І я так само роблю оселедець......ось вже доїдаю(запакувала його в відерко з під морозива) мої таке не люблять, а я їла б і їла б,зробила собі свято купила аж два ,розробила і їм просто з хлібом......смакота, а ше ікра там така смачнюча, її теж я на дно відерка поклала і цибулею переклала.....але я ще даю чорний духмяний перець ,цілий.... Не оселедець а казка,не купуйте готового....зробіть самі і побачите, як то смачно ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ---------- Зараз буду тушкувати капусту на капустяний пиріг...Маю файний рецепт...вже роками його печу....ще смачнішого не їла