А я обожнюю оселедець з цибулею заправлених олією і оцтом.Та у нас всі так люблятьі завжди цибулі всім мало.
Та й я заправляла.... Але йде мова про оселедець вже готовий в банках..... Якщо робите свій(чистите його і тд.) тоді можна... А готовий кажуть ні.В мене сестра працює в шкір-деспансері...розповідала,що внаслідок такої реакції виникають якісь погані наслідки....( не можу уточнити),взагалі готовий оселедець має купу всякого іншого "добра". Отож я завжди готую сама,вибираю кості промиваю і перекладаю спеціями і цибулею.
Попробуйте просто в горчице. Лук можно примариновать отдельно. Не так красиво, зато не так вредно. И вкусно
А я спекла хліба за переписом що давала Alias, правда я замісила звечора і на ніч залишила в холодильнику аби підійшов. Смачний - один недолі, я зашвидко витягла. Трошки мокрий в середині.
нині на вечерю - макарони твердих сортів та тушкований гарбуз з горошком ( купила морожений ), та тушена капуста зі сметаною та кропом, смачно вийшло
Мені останнім часом чогось постійно хочеться їсти. Пішла зараз на кухню і доїла жарену картоплю з хлібом.
Також люблю жарену картопельку, багато цибульки, або прижарити до шкоринки і потім як готова добавити зверху часничку, мнямка Але з хлібом, картопля, то зажирно
А я солодке не люблю,більше оселедці,смажене м"ясо,ковбасу,фрукти,помідори і капусту(просто брати і обривати листки з цілої головки і їсти)
Макарони з хлібом я точно не їм. Але ж картопля жирна - у маслі готувалася. Без чорного хліба не можу. Солодке, окрім шоколаду, я не люблю. А солоне обожнюю: оселедець, огірочки. Більш за усе, я ненавиджу цибулю.
- с голодухи, если на чёрный хлеб положить как бутерброд тоненькие, но целые (не разделённые на кольца) пластины лука, да посолить как следует - пища богов!
а це що за чудо? ---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ---------- а в мене тато його ще маринував перед споживанням. І так міг собі цілу мищину цибулі з’їсти. ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- ще одне нізрозуміле слово.