Берёшь морковь, натираешь, добавляешь сахару. И у сё. ---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ---------- Берёшь хлеб, крошишь в молоко. И у сё. ---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ---------- Берёшь замороженное мясо или рыбу, строгаешь. Макаешь в соль, прикусывая луком и заедая хлебом.
І яблуко. Моркву і яблуко на грубу тертку і трохи цукром посипати. Моя донька обожнює таку простеньку страву
Розкажу Вам рецепт одеської запіканки Лапша-500 г Яблука-2 Морква-1 Лимон-1 Яйце-1 Цукор-3 ст. л. Чорний перець Імбир Сіль Олія Зварити лапшу, злити воду, натерти яблука, моркву. Покласти на змащену жиром сковороду лапшу, яблука та моркву. Добавити спеції та цукор, побрискати лимонним соком, та вилити збите яйце. Поставити у духовку на 50 хв.
А якщо взяти 1/3 (третину) складників, то вийде хліб? чи складники по рецепту для хліба ділити не можна? Мені не треба так багато хліба, я б з 300-400 грамів борошна пекла. Хто підкаже чи цей рецепт буде дійсний на меншу кількість? І як тоді 1 яйце поділити на 3 частини?
Бо я на одному форумі, де печуть не ручками а в хлібопічках, читала, що інгрідієнти по рецепту саме для хліба не можна ділити, бо вийде не той смак і взагалі може не вдатись. Це треба дріжджове тісто добре відчувати, щоб так ділити. А я досвіду великого не маю з дріжджовим тістом, тому і питаюсь
Погоджуюсь, що дуже важко поділити коли йде одне яйце. В такому випадку я ділю і додаю лише жовток а білок викидаю. В вашому випадку вам вистарчить поділити порцію на половину, бо з 3 скл муки вийде хлібчик якраз стандартно для Хлібоп’єца.
А я нажарила котлеток, запекла курочку, зварила яєць - завтра зраненька їдем в Карпати. Зранечку ще зроблю кави в термос і в дорогу.
А мене вдома чекає бульба на пироги. Зараз приїду з роботи додому і буду мужу ліпити пироги, а потім він мені морщини розгладжувати.
У мене хлібопічки немає, буду все руками робити а забагато мені 1 кг борошна бо ми стільки того хліба не зїмо. шкода. Але спробую як ви радите, візьму жовток і половину решти складників. Дякую!
А я моркву по-корейськи забацала(випробовувала новий ніж для такої моркви),оселедець почистила,заправила цибулею і олією.....потім відварю п"юре і будемо вечеряти....... Доречі,ніколи не заправляйте оселедець,котрий в олії оцетом, то бомбова реакія(дуже шкодить).