Лично моё мнение. Не обижайтесь. Эта штука любой фирмы займёт через месяц достойное место на Вашей антресоле (в чулане). Берите любую. ---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ---------- Или Читатель, или Невстранец - точно делали!
Как я поняла, это то же самое что наше "соте": баклажаны, лук обжариваются в подсолнечном масле (тут можно ароматное), добавляется болгарский и помидоры, чесночок. На Кубани это то, что у всех все лето в холодильнике. Горячее не так вкусно. Готовить удобнее в казанке. Хотя можно все по очереди обжарить и потом протушить в кастрюле с толстым дном. Можно добавить моркови. Вики говорит про кабачки, но я бы не стала. В принципе, все можно. Овощное рагу. По поводу мясорубки: как ни странно, хвалят Мулинекс. А Брауны и Боши ругают. В прошлом году пришлось изучать вопрос У меня советская. Куплена в дефолт по блату Выкинуть рука не поднимается. Хотя и мощности мне вполне хватает.
- на "сумасшедших днях" в Стокманне купил фигулину, про которую был почти уверен, что на антресоли улетит через наделю. Шёл и думал, какой я идиот и зачем повёлся на скидки и т.д. А теперь доволен и пользуюсь регулярно: называется экспресс-маринатор: пластиковый бачок литров на 5 с крышкой и клапаном, мини-насос и подставка с питанием от сети, вращающая этот бачок в "лежачем положении". Через 9 минут сам отключается, если ещё раз включить - вращает в другую сторону. И ведь удачная идея оказалась! "Вакуум" (крышка держится за счет него) и постоянное пермешивание приводит к тому, что 2-2.5 килограмма шашлыка (вместе с луком) в малом количестве маринада промариновываются абсолютно равномерно меньше, чем за полчаса! У нас в семье решить заранее, что на пикник пойдём (рядом озерцо и луг) нереально, если погода не заладится жена всё равно не пойдёт, так что теперь только мясо купить (а если шейка - то и разморозить в микроволновке быстренько) и готовность к выходу через полчаса. Мелко нарезанное мясо для вока уже через 9 минут совершенно готово к жарке (курица и рыба тем более). А зимой кроме этого можно салаты всякие делать, капусточку замариновывать на раз поесть и т.д. Всё равно баловство, но... с пользой оказалось. Не на антресолях. В шкафу. На верней полке, до которой только я дотягиваюсь
Мені не смакує. Я стараюся майонезу уникати. Властиво він у нас у хаті й не живе. А що в нім такого премудрого? Е ні, кабачки якраз додають дуже гарного смаку. Таки варто їх додати. Особливо, якщо є кольорові, буде ще й красиво виглядати.
Не вживаю. Окрім двох разів у році, та й то в гостях. У нас удома він не живе. Складники мені не подобаються, тому й не купуємо. Є сметана, є оливкова олія - цих не цураємося.
сметана, теж зараз з хімією, от стояла в мене довго в холодильнику і нічого її не є, що там дають....
Істинна правда! У мене була в комплекті з комбайном "Бош", молола тільки найкраще м"ясо, та й то більше давила, ніж рубала, а за якийсь час взагалі пішла спати: тріснув вал. З горя купила на краківському звичайну механічну м"ясорубку. Сам комбайн прожив 10 років, працює і надалі, на днях переїде жити до моєї мами. Хотіла взяти з тої самої серії, але у нас є тільки в комплекті з тими злощасними м"ясорубками... Оскільки в моїй сім"ї самі любителі майонезу, включно з наймолодшою, я також навчилася робити домашній, але яйця до нього даю не курячі, а перепелячі - 5 штук замість одного курячого. А сама більше люблю магазинні низькокалорійні, і ті ще розводжу лимонним соком. Хоча розумію, що суцільне "гм", але вони не такі жирні, як домашній. От якби роздобути рецепт, щоб вийшло на смак як який-небудь "чумак салатний"...
Еех!!!всерівно не магазинний смак, а жирнючо-масна жижа виходу,навіть не біла а жовтувати.....робила кілька разів і кинулась тої справи,олія дорога, а йде її чимало, ну і потім їсиш і згадуєш скільки тої олії поглинаєш, аж жах,тому й перейшли здебільшого на сметану і вершки,ось так. ---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- Та й ніби й нічого такого,але то не є тушковані по-нашому кабачки і т.д., а там соус відповідний і шарами викладені овочі,спірально якось,запечені в духовці із різними приправами....то не тушенння далеко.... ---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ---------- Їла колись давним давно готував італієць....казково смачно, а ви тушкований кабачок ,перець.....то не то.
Я купую таку, що має не більше двох складників (благо, в Канаді можна вірити етикетці). Вона довго не стоїть. Так само і йогурти купую такі. Колись любила Активію. Почитала складники - більше не вживаю. А от та, де складників 16 - то так, стоятиме місяць. Але й смак у неї відповідний, порошковий.
Такий, як тут? Ну не знаю... У мене виходить майже білий і дуже густий, практично, як м"яке масло. Якщо вдається підібрати вдалу пропорцію приправ, дуже нагадує колишній львівський. Жирний, зараза... На початку збивання справді жовтуватий, після додавання оцту біліє. Але краще не давати домашні яйця, або взагалі жовтки, бо буде мати противний яєчний присмак. Знайомий мого тата працював за радянського союзу на нашому жиркомбінаті, то розповідав, що майонез тоді робили з яєчного порошку. Треба буде колись при нагоді спробувати побавитись.
Незнаю,яку ви там купуєте, я купую,ту яка може стояти не більше 5 днів, і дійсно більше 5 днів не постоє,скисає,засмерджується...А сметана сонечко Тернопільська,поки найкраща,перевіряйте сметану капнувши кілька крапель йоду,якщо йод змінить забарвлення і стане фіолетового кольору,така сметана з домішками,а якщо ні можна вживати спокйно.
У мене найдовше не псувалась "сметанка" від "Моліки", але вона з додаванням сої, а так крім сонечка сподобалась сметана, куплена в Куликові (роблять у Надітичах, якщо їхати у сторону Львова через Куликів, по ліву сторону буде її здоровенна реклама, назва - здається, "хутір", чи щось подібне). Перший раз її купив мій тато, була просто супер, а другого разу була така спека, що до Львова ми її живою не довезли: підкисла.
Хоч жара вже трішки спала, та всерівно хочу поділитись з вами простеньким рецептом домашнього шоколадно-бананового морозива Складники: - 4 зрілі банани (якщо маленькі то можна 5) - плитка чорного шоколаду - 2-3 ложки цукру (в процесі приготування пробувати за смаком, дехто може взагалі без цукру, тоді морозиво вийде більш кисленьке) - 2 ложки лимонного соку (я чесно кажучи на око видавлювала ) - 400мл вершків 30% (можна і 500мл, це залежить від упаковки, тоді морозива вийде більше) Приготування: 1. Банани подрібнити блендером разом з цукром і лимонним соком (у кого нема блендеру можна то зробити тою штукою, якою робиться п'юре) 2. Вершки збити міксером, щоб були густі 3. Пів таблички шоколаду стерти на грубій терці або подрібнити іншим, яким завгодно способом. 4. Обєднати компоненти 1, 2 і 3, перемішати і поставити в морозильник. Вуаля! Якщо хтось має бажання прикрасити морозиво як на мому фото, тоді не спішіть зїдати другу половину плитки шоколаду Я робила так: У кастрюльку налити приблизно 1-2 сантиметри води і поставити в середину скляну посудину з нашим шоколадом (завдяки такому способу він не пригорить коли буде топитись). Розтопленим шоколадом малюєм на фользі потрібні нам узори (я робила це ложкою, але можна і кондитерським шприцом). Кладем фольгу в холодильник, щоб застигло. Порада: краше класти товстіший слой шоколаду, тоді він менше ламається при відклеюванні від фольги. З даного рецепту в мене вийшло 6,5 порцій морозива таких як на фото. Смачного!
я купую Простоквашино, і метрівську аро такий синій пакет -для мене вони найкращі, а от сонечка біля мене не має... всі решта сильно кефірні, на жаль..