Вас мабуть цікавлять кошерні страви(якщо дійсно цікавлять???) Тоді, вам не в цю тему... ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- Я придбала нарешті силіконові форми для мафінів і велику для кексу..тішуся.
Я особливо не розбираюсь, мені все-рівно - кошерні, не кошерні, аби смачно було. Недавно дивлюсь - в магазині продають хумус - єврейська закуска з нуту (гороху).
Купили?Пробували? Я більше люблю нашу кухню,італійську кухню,венгерську... ---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ---------- Особливо останнім часом захоплююсь італійськими соусами....
Ну закуска собі і закуска, як пюре з гороху, там ще оливкова олія, часник, сезамова паста, лимон. Правда таке кислувате, якби не знав що свіже - то думав би що прокисло.
Нині робила такий смачний салатик: "По Ольчиному" Нарізати дрібною соломкою болгарський перчик, помідорки,як си хоч,можна кубиками, я порізала на плястерка,яблуко кисленьке на кубики,цибульку вашу південну (синю) півкружечками і заправила соусом.. Соус:(все брала на око) Олія Соєвий соус Винний оцет суміш мелених перців(може бути просто чорний) Сіль Всі ці інгредієнти добре збити вінчиком,або виделкою і заправити салатку і дати встоятись 5-10 хв. Смачно,кльово і корисно... ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ---------- Якщо хочеш можеш легенько присмажити шампіньйони і додати їх до салату,теж так непогано(робила).... ---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- П.С. Але якщо надумаєш з шампіньйонами,то ріж їх на 4 частинки,тобто,щоб в салаті було видно гриби, а не кашку незрозумілу...
Та такий салат ми робимо, тільки соус трохи інший Оливкова олія, бальзамічний оцет, крапельку лимонного соку , білий перець ..інколи крапельку меду. ---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ---------- Угу..я гриби люблю великими шматками, щоб смак відчувався
А олів"є без майонезу,не хоч????? ---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- Спробуй додати соєвий соус,смак буде відрізнятись..гарантую! ---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ---------- Мама моя робить смачний салатик з коерйської моркви і грибів,але то не для шлунку, а для гостей. ---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ---------- Я люблю гостям подавати салатки в тарталетках,або кожному на таріль( як в ресторані) Зроби вінегрет,але замість кислих огірків я даю свіжі,ще даю яблуко,перець болгарський,перець чилі(чуть-чуть),присмажую кунжут(накривши кришкою,бо сильно стріляє) і посипаю ним зверху салатик,правда кислої капустки не даю,заміть неї яблука,ще додаю фасолю мареновану(вона м"якша) і картоплі не даю. ---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ---------- Одним словом так: Буряк кубиками Яблуко кубиками огірок перець чилі і болгарський фасоля морква кубиками цибулька кубиками Заправляю тим самим соусом...
Все те ж саме, як на класичне,тільки замість ковбаси бриденької куряче філе відварне і порізане і замість майонезу свіжий густий йогурт(без добавок) змішаний з гірчичною пастою.... ---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ---------- А салат з корейської потім,бо треба спитати.
Люди,навчіть мене випікати в силіконових формах.Потратила я нині на них гроші,вирішила спекти мафінчики.... Результат: Мафіни не виросли, і вийняти їх я не змогла,все поприставало - викинула.
Сам не користувався, попитав знайомих. Єдине припущення, яке відписали - що ви не використовували максимальну температуру, а потім не дали кексу охолонути...
Ця гілка перебрала ліміт 3 000 дописів і зачинена. Прошу нових для аналогічної свалки переписів/м'ясорубок/оффтопів не заводити. Форум передбачає КОНКРЕТНІ теми, з конкретним вмістом.
О, добре, що нагадала...треба буде і собі так зробити... і піти на краківський продавати....думаю, що щось зароблю юпсь....спалилась