смакота мої дуже люблять киселі,часто їм готую, але так як Ваша бабця робила чую вперше. Мої люблять,коли їм на Свят вечір варю кисіль з вишеньками в потім наливаю той кисіль в маленькі мисочки(щоб для кожного було),додаю багато вишеньок,на кльош по центрі стола ставлю пампушки з начинкою з вишеньки і розою перетертою,смакота.
Що його робити? Зварила компот з ожини, розвела крохмаль і помішуючи вливаєш в той компот.Кисіль не можна кип"ятити, бо він тоді розріджується.Знімати з вогню треба як підуть мілкі бульбашки всередині кисіля.. А той подвійний виливається на мілку тарілку одночасно з одного і другого боку.Виходить гарно..червоно-біле чудо
І я хочу знати ---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- Маю якраз ожину....
квасила сьогодні баклажани,купила 15 кг, але виявилось мало щоб заповнити 20 літрову бочечку, завтра піду ще докуплю. Минулого року для проби заквасила 2 трохлітрові банки,було смачно, зїли моментально.
Вітаю нашу Поетку з публікацією в журналі "Рецепти господині" Я нині купила, відкриваю, а там... наша Поеточка з надзвичайно смачними та знайомими нам рецептами! Вітаю! Гарно вийшли на фото, а рецепти
А ми будемо квасити десь на початку жовтня або в кінці вересня.Коли стане вже прохолодно.Тримати немає де. А як Ви квасите? ---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ---------- Обганяла всі кіоски ..у нас навіть не чули про цей журнальчик.(( А я хочу теж такий мати, з Олбчиком :girl_cray:
Закуска тещин язик Готується швидко та просто, в головній ролі баклажан. Його ріжемо, смажимо на петельні. Олію смішуємо з петрушкою, часником, сіллю, змащуємо смужку баклажана, кладемо шматочок помідора (перцю, спаржевої квасолі), скручуємо в рулетик. Більш детально тут rivok.net/?p=813