Придумала( а може то вже є така страва) ? Поставила в духовку,витягну,сфоткаю,нагодую своїх і скажу як воно Отже: На дно вогнетривкої посудини виклала шар злегка підсмажених баклажанів плястерками,потім шар фаршу (м"ясо,рис,підсмажена цибулька з морквою і помідорами,перець сіль) шар нарізаного болгарського перцю баклажани знову фарш шар нарізаних помідорів кружочками баклажани,базилік залила підливкою з цибулі,моркви,помідорів,сметани. За 15 хв до готовності посиплю тертим сиром.Думаю,що буде смачно.
Нєкрасіво врать! Я не бачу щоб хтось вас кудись там послав. Тільки тому що я написала що вже є два переписи то не означає що ваш лишній чи там не повинен бути. Просто ще один варіант.
Марусь,та то не ви і не за то,де би то я на вас ся гнівала,то мій останній допис,який сприйняли як рекляму і на деякий час мене заблокували,потім правда розблокували,але пояснили,шо й до чого і я зрозуміла,що вільно балакати можна тут на ЛФ.....Але то все фігня!!!! Ви Марусю тут взагалі не причім, а ваші рецепти хоч їх зо 200-300 всім завжди стають в пригоді, а мені особливо. ---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ---------- Ну прямим текстом ні,але,але дали понять.... ---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ---------- П.С. І то все діло не в темі , а в ПП було,такщо ви не могли видіти Але повторюсь,то все така дурня,що я ся тим не гризу. ---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- А ви тут нам теж троха вділяйте вашого цінного часу,а то все ДП та ДП ---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- Але файна, а в нас ше не продають.. ---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ---------- Пригощайтесь!Варенички з сиром із сметаною і маслом.
ммм які гарні варенички, в мене такі акуратні не виходять... ой де ж то на ніч мені дивитись такі фото.кукурудзи захотілось теж )) дійсно, Христинка, придумала помідор до пирога додати - спробую наступного разу в мене нині гречка, салат з огірків та перцю і відбивні з філе.
Пам"ятаю, колись моя бабця пекла цвібак - і так я його любила в дитинстві! Дівчата, може хтось знає як то пекти? І ще повторю запитання: чому в мене сметанковий крем розшаровується, коли я даю пудру? З цукром все нормально
Та ні, більше нічого не даю, як тільки починаю давати пудру, одразу розшаровується За цвібаки дякую! але то шось не таке, то більше як бісквіти. Пригадую, там жир якийсь був до тіста і в бабці то були різні речі: бісквіт і цвібак та просто то треба йти до сусідів, а сусідній під"їзд таак далеко!
То мені більше нагадує мазурок, а не цвібак,може бабця пекла всетаки мазурок????? ---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ---------- Страшне діло.........
Завитки з кориці і чорничні завитки,вперше спробувала на "живих дріжджах": ---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- Справжній живий злаковий хліб на живих дріжджах.
Когда был во Львове, то заходил в какую-то "марку кофе" или "кофе марку". Попросил кусочек львовского сырника и что-то галицкое с яблоками, которое подают с шариком мороженого. У меня нет предела восторгу!!!!!
Поетко, який файний хліб! а де купували живі дріжджі? нині спекла пляцок до кави пекла його вперше, дуууже смачно і швидко! Але я його трохи перетримала...то розстроїлась, але вже пів бритванки мої зїли ---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- а ще допишу - в сільпо акція на сир фета. в мене мама сьогодні купила по 44 грн вроді
Ого!!!!А феєрверк який!!!!!!!!!!!!! Рецепт в студію ---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ---------- Їх в продажі точно нема,з ними треба побавитись,щоб їх виростити,але зазирніть сюди: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=56468&highlight=%E4%F0%B3%E6%E4%E6%B3