можна простенький пиріг спекти - ріжеться капуста, зелень, заливається тістом, як буду вдома, можу написати рецепт. Треба?
Прикинь!!!!Половину віддала свекрусі,причому більшу.Мій чоловік вже як купує,то купує..... ---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- Оль ну питаєш!!!!Ясно,шо пиши!!! А ти де????
Десь років шість назад я і пару друзів оформили великий готель. Там також було чотири ресторани, два нічних клуби (в ті часи дуже круті) і безліч барів. Так десь три роки в нас там був безлімітний рахунок на їжу і випивку яко частина платні. То тих три роки я їв і пив майже 24 години на добу. Був час що мусів перейти на курвазьє бо випив весь генессі. Ніде ніякого гатунку того коняку не залишилось. Ніколи не міг знайти ліміту скільки можна зїсти або випити. Якщо втомлювався то біг десь 25 довгих міських кварталів із кількома дошками на плечах. Опісля зразу розвіюється похмілля і з’являється новий апетит. Там тоді був один із дуже гарних японських ресторанів (чмо - Дональд Трамп любив туди ходити). Ммм. Мені нині нажаль це задорого. )) Гарні тоді були дні, хоч і божевільні.
Ось вона, моя золота і смачнюча Порічкова пані. ---------- Додано в 06:54 ---------- Попередній допис був написаний в 06:52 ---------- Ой. Та в нас на вечерю стільки м’яса йде. Ну і плюс багато «трави» з городу, типу огірків, помідорів, базиліку, мяти. Мням!
Мій шварцвальдський торт... соррі за такі фотки: вчора фотограф з мене був поганий, та ще й в 12 год. ночі. ) коржі трошки вийшли світлішими, на наступний раз до шоколаду додам ще й какао
вже вдома По рецепту: 500 гр капусти нашинкувати Тісто: 3 яйця збити 5 ст л сметани 3 ст л майонезу 6 ст л муки 1 ч л солі 2 ч л порошку до печ Форму добре змастити, виложити капусту, залити тістом і пекти при 180-200 приблизно 30-40 хв Я ріжу все що маю, не тільки капусту: багато зелені, шпинат, цвітну капусту, кабачок(але його спочатку трошки підсолюю і залишаю, щоб трохи сік зійшов) Пізніше покажу, який я вчора зробила торт малому - то була моя перша спроба зробити щось з мастикою
А там в тісто взагалі не йде шоколад,а тільки темне какаоА розрізик файнючий.... ---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ---------- тарт з сиром порічками,абрикосами,смородиною і бананами: ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ---------- посипаний маком.
І чого я так сиру не люблю? А у нас сьогодні нічого не готується,Аварійно відключили воду у всьому місті на весь день.Тепер доїдаємо те,що є в холодильнику.
Я мала 2 рецепти, які склепала в один В одному було какао, а в другому розтоплений шоколад Тут його хтось виставляв, не пам"ятаю. Але такий м"ягкий вийшов і вишні мають класний смак... Дякую, трошки вишні за ножем вилізли....але радує те, шо вже його немає...буквально за півдоби
Самый ценный кулинарный совет А я вот на вольных хлебах: гречка, овощи-фрукты, кефир, сметана, сыр, мясо (белки и витамины, в общем). Все вареное или сырое. Красота Когда двери открываю, нужно, чтобы форточки все были закрыты
Мне очень нравится кислое молоко, самое любимый напиток - айран, который употреблял, когда бродил по Кавказу, встретишь чабанов, они обязательно угостят айраном, в жару холодный айран это божественный нектар. Конечно я пью заводской кефир, но это не то. Недавно мой знакомый, который старается вести здоровый образ, принес тибетский молочный гриб. Я попробовал, очень похоже на айран, я так думай, что тоже самое. Привлекает простота приготовления, залил молоком комнатной температуры, на следующий день уже готово. У нас одна сотрудница вообще молочные продукты не потребляет, какие то проблемы с усвояемостью, а этот напиток пьет
Аліасочко, тобі не гикається? Печу твій знаменитий пляцочок з фруктами Який він класний, і щоразу якийсь інший смак! Користаю поки є свіжі ягоди і фрукти
А я учора купила індюшатину. Яка вона жирна. Більше її брати не буду. Її мабуть треба запікати тільки. ---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- Бо спротивило десь у дитинстві. Так само, як я не можу їсти цибулю. Навіть якщо я її додаю кудись (у суп не можна не покласти) - завжди вибираю. Мене вона на смак - точно соплі.