Зварила молоду картопельку з зеленню і маслом... і замісила тісто на рогалики..лежить в холодильнику.
Только что с магазина...уже по 4.20.А на рынке не спросила,но продают уже мешками.Вот интересно,чем руководствуются продавцы овощей? В магазине нормальная картошка от 5.70 до 7.50, а ПОД магазином тётки с продают по 10 -11 грн.И точно знаю,что в магазин картошку принимают от населения.
Знаючи про шкідливість дріжджів спробувала спекти Аліясчин ірланський хліб з висівками,вже друга буханочка,вчора одну вже згамали.Попробуйте здоровий хліб,він звичайно не магазинний,але теж смачний, а головне -КОРИСНИЙ!!!!
Що?????????? Дріжджі шкідливі? Вперше чую. Ну й Поетко, дайте рецептуру чорного хліба, шось у мене він липким виходить.
А ви,не знали??? ---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ---------- А ви його,як робите? ---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ---------- В хлібопічці? ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ---------- Відкрию тему про дріжджі ---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- ...................... ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ---------- Першу буханку я робила з інструкції ,яка була на пачці з борошном.... ---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ---------- ---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ---------- І саме борошно,аби ви знали яке воно... ---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- Нинішній сніданок: Вівсяні сирники з абрикосами і родзинками під малиново-чорничним соусом.Смакота!!!! ---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- П.С. За Алісчиним рецептом хліб кращий,бо з вівсянки трошки гливкуватий,особливо,якщо їсти першого дня,на наступний день він ліпший...Але краще без вівсянки,її можна суху змолоти і додати до борошна,але не "запарювати". ---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ---------- http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=897480#post897480
КЛАСИЧНІ СИРНИКИ,тільки замість манки (борошна) я додала вівсяні пластівці,ну і муки теж трішки Мука є в метро,Сільпо...всюди.
У нас сьогодні борщ,вареники з вишнями,перець фарширований і компот. Перший раз робили вареники на тісті замішаному на кефірі.Мені сподобались.тепер розумію вираз "зварила пироги" бо ці вареники скоріше на пиріжки варені схожі)
Мене вже тіпає від того пляцка)Ще від вчора залишилось трохи. Треба якогось іншого шукати...тільки щоб швидко і не дорого
Кляссс І в нас вчора були кекси,але медові ---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ---------- За таким рецептом роблю: 1 ст.л.смальцю 1ст.цукру 2-3яєць 1стакан молока 1ч.л.амоняку мука мед ізюм
Дівчата, а дайте рецепти хороших салатиків,ТІЛЬКИ БЕЗ МАЙОНЕЗУ(ми його не їмо).... Може відкрити сезон овочевих запіканок?????Бо солодке починає піднаїдати.....
Не совсем в тему, но тоже про кухню. Кто менял газовую плиту 2-4 года назад, подскажите какую взять, чтобы духовка (газ) была хорошей и ничего не отваливалось Да, и плита 60 см по фасаду.