Нема за що,для цього й ця тема,щоб один одного надихати,бо іноді кухня так набридає,але усвідомлюєш,що мусиш і... от так
На здоров"ячко!Пляцок справді смачний.До мене домашні пристали-вимушена пекти його кожного дня,з фруктами\ягодами можна експерементувати.Вчора у мене був з вишнями.абрикосами і чорною смородиною. Нині спекла піцу на пательні "Хвилинка" називається. 4 ст. ложки сметани 4 ст.л майонезу 2 яйця 9 ст.л борошна Тісто буде рідке.Все на сковорідку,зверху на тісто,що ваша душа бажає (або є в холодильнику) Поставити на слабкий вогонь,накрити кришкою.Печеться хв 20.Коли сир почне пузиритись,можна знімати.Швидко,ситно і смачно.
Класний рецепт... А на смак як відрізняється від класичноъ піци? А якщо замінити майонез на сметанку(ми просто не їмо майонез)... Я думаю,то більше,як омлет,ні??? ---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ---------- Я думаю,то більше як омлет,ні???? А я зара буду робити малосольні огірочки.Прості без розсолу.
Ні..на омлет зовсім не схоже навіть приблизно Смак піцци.Я потім трішечки її під гриль ставила,щоб зверху припеклося..я так люблю. А я хочу зробити малосольні огірки на мінеральній воді.Кажуть,що смачні виходять
На 1 кг огірків-1 л середньогазованої мінералки. зелень,часник і т.д як завжди 2-3 ст.л солі розчинити в мінеральці і залити огірки.На добу поставити в холодильник. Завтра буду випробовувати цей рецепт.
і я покажу чорничний пляцок, що пекла на вихідних ---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ---------- я минулого року робила, просто в судочок огірки , часник, сіль, кріп і в холодильник - теж швидко ))
Спеціально для любителів (таких, як я) тартів ...нинішні тарталетики з кабачками(бааагато кабачків): ---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ---------- І взагалі мій сьогоднішній день - кабачковий!!!!! Оладки кабачкові: ---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ---------- Ті самі малосольні огірочки: ---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ---------- Рецепт тут:http://www.say7.info/cook/recipe/444-Malosolnyie-ogurcyi.html
А ви уважні???? ---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ---------- ............. ---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ---------- так,точно.
А ви кабачки попередньо обсмажували з цибулькою, чи просто накраяли/натерли сирі а тоді зверху залили заливку? Вже. Подивилась лінк. Я роблю трошки інакше.
Я кабачки ріжу на смужки і обсмажую в олійці,потім додаю їх до яєчної маси туди ж ріжу зелену цибульку,кріп,базилік і т.д. все перемішую і начиняю тартики. ---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ---------- П.С. Зелену цибульку ніколи не смажу,бо вона темніє, а я так не люблю,якщо стару то так...
Ну я також, бо ж то зелена. Я ж більше думала про білу, коли питалась. Я викладаю начинку в форму, а тоді заливаю все яєчно-молочною сумішшю, і посипаю багато, багато сиру. Нині ввечері маю мати гості. Хочу приготувати закусочну піццу з шпинатом і фетою.
Самий мій улюблений рецепт приготування молодої картоплі - зі сметаною, вершковим маслом та зеленню Кому цікаво, більш детально тут rivok.net/?p=684
Рецептик файний,але Ірусь попробуй замість сметанки(або пів на пів) дати згущене молоко(не варене) вийде таке смачне,що аут!!!! ---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- Доречі вчора хотіла його зробити,але не виявила в своєму холодильнику ані масла,ані сметани
По чому у Львові кукурудза? У нас майже 7 грн качан. З ума можна зійти. Її раніше ніхто не брав, тільки дітям. Це ж кормовий продукт. Їй ціна 5 копійок.
Ягоди і фрукти не змішувала з тістом а переложила в середині пляцка.Тільки пекла його довше(мо* тому, що темп. була нижча). а ще мона до сметани дати пів-на- пів майонез (хто його вживає, звісно Маю трохи сиру(творогу), хочеться щось з сирного тіста, але щоб пухкеньке(мякеньке і не марудне у приготуванні ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ---------- а рецепт?