Прошу: ---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- І машинка,цей самий бісквіт,але добавився ще один маковий бісквітний коржик
Здравствуйте милые, прекрасные дамы, девушки, пани! Привет Вам с нетронутых прекрасных мест, с полярного Урала, полуострова Ямал. Сегодня готовил уху из муксуна и дичи. Отварил дичь, вытащил и положил рыбу, приправил лаврушкой, перцем и головёшкой с костра.
нема...так скоро з'їли, що не встигла... а вчора спекла пляцок з чорницями, нині спробувала, супер - фото буде, потім а зара в духовці вистигає тарта з кабачків - вже разом всі фото загружу ))
Сьогодні на вечерю зварила картопельки з зеленню,салат з білої редьки і стрілки з часнику тушені в сметані
А шо їх тушать?Я завжди викидала...Ану-ану,як ви їх тушите? В мене нині на ранок варенички солодкі з сиром і варенички з чорницями.
Олю, а коли ж ти встаєш, щоб на сніданок так готувати? а в мене нині чоловік готує, набридло мені все і вся, і кухня теж
Ну я ж писала,навіть фотку викладала ---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ---------- ........... ---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ---------- http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=50485&page=118 ---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ---------- Намагалась скопіювати так щоб і фотка вийшла,але не знаю,як... П.С. Як то робиться,так щоб і цитата і фотка з попередньої сторінки? ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- Оль я навіть сфоткати хотіла,вони такі гарні вийшли,але брат фотик забрав, і нажаль... В нас вчора взагалі вареничний день був,на сніданок солодкі вареники , а на вечерю вареники з печінкою. А встигаю просто.....роблю швидко,набита рука тай все ---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ---------- А нині рулетик шоколадно-горіховий,без крему.... Ше зранку (залишилось трохи тіста і чорниць) доліпасила вареничків на сніданок і вівсянкка молочна,чай зелений з м"ятою...І поки все....
А там рецепту немає!Жартую,і так все зрозуміло Дякую А я б все робила ...навіть вареники з вишнями.якби хто після того все помив і прибрав.Страшенно не люблю мити посуд і стіл після борошна.
---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ---------- І капуста тушкована в сметанно-помідоровому соусі,картопля з часником і квасним молоком. ---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ---------- Там є посилання на сайт.
Заскочила на секунду щоб подякувати Аліясочці за супер смачний пляцок(зробила власне пляцокз фруктами-ягодами! Виписали батька з лікарні,тож вирішила зробити маленьке свято з пляцочком Окремо дякую Поеточці,за натхнення! Щодо пляцочка,то дала більше абрикосів і смак - супер!