Оффтопи кухонні

Discussion in 'Форумна кухня' started by Бійцівська Рибка, Jun 17, 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Слава Богу не австро-венгерка.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Ну чого ж... шніцелі і гуляші - дуже смачні, особливо під пиво. Жигулівське. :)

3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Баняки на кастрюлі міняти??? ;)

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

А пательні на скавародки????

• Подобається Подобається x 8
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Пароварку способен купить, между прочим.
    Вы, главное, соглашайтесь, а там разберёмся.

5. poetka

:))).......
    Нєа!!!!Хоч мульти,хоч паро,хоч баксо....

• Подобається Подобається x 1
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Ясно.
    Спасибо за идею про баксо...
    А с ней я уж как-нибудь и без Вас справлюсь.

• Подобається Подобається x 1
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ідея може і добра, але Барачек вам її ніколи не віддасть. :haha:

8. poetka

А хто такий Барачек????

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Обамчег )))

• Подобається Подобається x 3
  10. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ой, може не в тему, бачила на ринку печеньки (щось на кшатлт "зоологічного"), коричневенькі такі чоловічки. Печеньки називалися "Обамки". :crazy: Нажаль, не було з собою камери це засняти.

• Подобається Подобається x 6
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Людоньки! Чоловік вчора засадив 100 кущів ягід і 10 кущів базиліку. Ну базилік я люблю і зроблю з нього песто собі в майбутньому, або буду до помідорчиків давати, ми дуже любимо - помідорчик з кущика, свіжа моцарелла ді буфало, базилік і зверху полити оливковою олією. Смакота!

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

КАПЕЦЬ!!! :))) :haha:

• Подобається Подобається x 7
  12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Можно использовать при обрядах вуду

• Подобається Подобається x 9
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Олю, Барачек Обамчег :) Наш тато :haha:

Ой,
    http://www.youtube.com/watch?v=cv_56TPFAqI

Last edited: Jun 17, 2011
    • Подобається Подобається x 2
  14. Fon

Fon whom how

ДАЛЕКИЙ 1995 рік. школа. урок праці. в той час як дівчата шось там собі робили бабське, ми пацани рубались в назви пачок сигарет по черзі, або грали в тести з вчителем праці: сверло якого розміру потрібне для листа сталі такого розміри чи пилка з зубцями такої висоти потрібна для сосни такої ширини.
    тобто уроки проходили досить монотонно.
    і от настав цей день. в нашу майстерню вломилась незнайома тьотка (виявилось що це вчителька з праці для дівчаток) з підопічною, нашептала щось нашому вчителю і він видав вирок - вибирайте.
    під страшний панічний лемент вибрали пятьох і мене в тому числі. основна паніка заключалась єдиному - вас там зараз будуть в дівчачі плаття будуть наряжати !!!!! 0_0
    насилу нашу пятірку страждущих мучеників потягли у дівчачий клас. картина яка постала перед нашими нажаханими очима була банальна - купка дівчаток у хустинках на голові і фартушках з різними звірятами стояли перед столом. на столі перед кожною стояли 3 страви - яйця фаршировані политі майонезом, корейська морква і салат. звичайно ж в моєму мозку швиденько зпрацював пентіум-1 і видав напрочуд логічний висновок. в той час як тьотка-вчителька щось тринділа типу - "любі хлопчики, ми півроку вчились готувати різні кулінарні страви і тепер будем проводити конкурс на кращого повара в класі..." - я шарпнув колєгу орка і тихенько так - марінка шарить в алгебрі, леська з біологічкою дружить..
    мій шепіт почув андрей, повернувся так, заглянув в очі і здається також зрозумів основи корупції у неповнолітньому віці.
    потім був конкурс. кожен брав фаршироване яйко, їв з кусочком хліба, запивав чаєм. їв салат, а потім моркву. після цього було "таємне" голосування. кожен писав на папірчику імя найкращого повара і кидав у чийсь смішний капелюх. звичайно ж перемогла марінка, а леська отримала головний приз за фаршировані яйка )))
    ригали ми цілу велику перерву. ригали рядочком, за школою, щоб ніхто не бачив, бо зіпсувати собі наперед списані оцінки ніхто не хотів.. потім полоскали рот напоєм йуппі і сигаретами..

15. poetka

А чо,ригали????Шо не смачні яка були????

16. Fon

Fon whom how

ну як вам сказати.. кулінарні здібності дівчаток-підлітків стосовно корейської моркви.. і яйця, нафаршированого волоссям.. ну ми знали на що йшли.. це набагато краще ніж хтивий підстаркуватий вчитель чи прибирання вчительської. чи "в кого в батьків є машина шоб перевезти телевізор?"

• Подобається Подобається x 6
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Оляяяя!,Поеткаааааа!!!Порадь будьласочка,щоб його такого спекти завтра з 0,5 кг жирного сиру,трохи абрикосів і трускавок .Щоб довго не морочитись і не було складно

• Подобається Подобається x 2
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Сирник з абрикосами, з трускавковим соусом. Мням.

Або сирний кексик, і фламбе з абрикос і трускавок.

• Подобається Подобається x 4
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А рецептик?;)

20. tenkovir

tenkovir Well-Known Member

Ось так виглядає майже два відра полуниці, яку перемолов в блендері з цукром, розоливо по одноразовим стаканчикам і заморозив.

а де твій аватар? :)