Угу... я тільки такий і роблю до тортів останнім часом. Мої домашні кажуть що торти тоді дуже легкі. А я ще люблю додати само-розчинний пудинг, але у вас такого не є, нажаль шо за кекс? типу секретарський?
Я до вас з своїм новим тортиком,намучилась з кремом і рід і рід,сьогодні не мій день,чи що??? Тортик п"яна вишня,крем- заварний лимонний і кавово-шоколадний,прикраси з шоколаду. Строго не судіть
А я сьогодні зранку себе потішила ось таким сніданком, називається Поки голодний народ ще спить! Тост по-французьки (з останньої пасочки)
З того що зосталось після вчорашнього торта ...спекла своїм бісквіт із вишнями і лимонним кремом,пахне класно....
І я в честь матірного дня маю сирник варений, але не на медових а на кольорових коржах. Завтра розкраємо і подивимось на серединку PS. Це я так худаю бо чоловік на день матері подарував сукню, таку гарну, але замалу так на розмір-півтора. Худаєм!
Я взагалі так і думала.але робила не з крохмалем.а з мукою,Більше цікавила лимонна частина крему.Дякую Але сьогодні буде кекс з вишнями.
І вони так гарно закручуються? А з чого Ви стружите? З шоколадки? Чи з якого спеціального кавалка шоколаду?