А я робила пляцок цитриновий,а ще глазуровані реберця з картоплею запеченою з травами(т вже не я робила).Завтра фотки тортика покажу,бо лінь зараз(і ноги болять) під стіл лізти кабель підключати
Від Марусі,то почути,то не просто почути, а надзвичайно важливо,бо всі ж знають що Маруся по тортиках і пляцках - АС!!!! Дякую!
Слухайте люди, маю питання ніби по-кухні і ніби не дуже - як застарілі і закомплексовані українці реагуватимуть на торт у вигляді хреста дитині на Перше Причастя? Думаєте дуже будуть критикувати?
Марусю,ну ви ж самі сказали: ...закомплексовані...а я додам ще суєвірні до того всього,нашо вам ,шоб потім на Вас косо ся дивили,краще ангелика зліпіть,можна голуба біленького і багато дрібних квіточок,то я так бачу,як на мене хрест - перебор.
Придумай щось інше, так як Поетка радить. Трошки знаючи твою родину і українців, то тобі не тільки настрій зіпсують надовго, тобі ще це не забудуть ніколи
Нині зупка грибна,пельменчики,сонячний сирник....і м"ясо маренується з базиліком..... Хотіла свої булочки равлички спекти,але згадала,що треба до літа кг. скидати ,ліпше не буду, а так би м спекла.
А,чому???????На рано з чайком,або кавусько знаєш,як класно......... ---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ---------- Іруська ,дуже кльовий сирник:"Сльози ангела", а де рецептик,якщо є посилання давай,бо видос суперовий такий великий сирник
в мене просто сьогодні - салат, багато салату - черемша, огірок, помідори, сир, сметана А ще доїдаємо "картошку" з кавою з молоком. Дівчата, мене цікавить сметанковий крем, або можна інакший, перевірений і не дуже важкий, поділіться рецептом
вчора пекла кексики, але з вихилясом: поклала в середину по шоколаднтй цукерці з карамельною начинкою. і, коли ця карамель запеклась ... це просто - свято для смакових рецепторів. і траур по фігурі